Muudatused Admiral Markets AS juhatuse ja nõukogu koosseisus


Admiral Markets AS-i nõukogu kavatseb nimetada Dmitri Lauš´i ühingu juhatuse liikmeks alates 26.08.2019. Tema volitused kestavad kuni 26.08.2022. Seoses Dmitri Lauš’i määramisega Admiral Markets AS juhatusse, kutsub ühingu üldkoosolek samaaegselt tagasi ta ühingu nõukogust.  

Muudatused juhatuses ning nõukogus on osa Admiral Markets AS-i pikaajalisest strateegiast, milles eesmärgiks on innovatsiooni kaudu toetada ettevõtte kasvu. 

Dmitri Lauš on Admiral Markets Group AS aktsionär ja kaasasutaja ning ka varem kuulnud Admiral Markets AS juhatusse. Lauš’il on Estonian Business School bakalaureusekraad rahvusvahelise ärijuhtimise erialal ning ta on omandamas magistrikraadi (Executive Global MBA) ärijuhtimises IE Ülikoolis (Madrid, Hispaania). 

Dmitri Lauš on konsolideerimisgrupi siseselt nimetatud Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Cyprus Ltd, VORLD OÜ, GetID OÜ ning AMTS Solutions OÜ juhatustesse. Samuti kuulub ta mittetulundusühingute Admiral Invest Klubi, Digitaalklubi “FX” ning MTÜ FinanceEstonia juhatustesse. 

Lisaks osalusele Admiral Markets Group AS-is, kuulub Dmitri Lauš´ile 100% osalus ettevõtetes Laush OÜ ja Dear Innovations OÜ, 50% kaudne osalus AdmiralCrypto Investments OÜ-s ning 34,84% kaudne osalus VORLD OÜ-s ja GetID OÜ-s. Eelnevalt nimetatud ühingutes on Dmitri Lauš ka juhatuse liige.

Admiral Markets AS-i juhatusse hakkab alates 26.08.2022 kuuluma kolm liiget (senise kahe asemel): Sergei Bogatenkov, Dmitry Kuravkin ning Dmitri Lauš.

Lisainfo:Kaia Gil
Admiral Markets AS-i kommunikatsioonijuht
kaia.gil@admiralmarkets.com
+372 53 413 764