Sponda kehittää peliyhtiö Seriously Digital Entertainmentille toimitilat Arkadia n:o 6:een


Sponda Oyj                                                Lehdistötiedote                                           22.8.2019 klo 9:30

Sponda kehittää peliyhtiö Seriously Digital Entertainmentille toimitilat Arkadia n:o 6:een

Sponda toteuttaa suomalaisen, kasvavan peliyhtiön Seriously Digital Entertainmentin tulevat toimitilat uudistuvaan Arkadia n:o 6 -kiinteistöön. Peliyhtiö muuttaa uusiin toimitiloihinsa vuoden 2020 ensimmäisen puoliskon aikana.

Helsingin ydinkeskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä sijaitsevan toimitalon tarjoamat yksilölliset tilaratkaisut ovat herättäneet suurta kiinnostusta erikokoisten yritysten keskuudessa.

”Helppo saavutettavuus sekä monipuolinen lähialueen palvelutarjonta ovat erittäin tärkeitä tekijöitä henkilökunnallemme, ja Arkadiassa nämä molemmat kriteerit täyttyvät”, kertoo Seriously Digital Entertainmentin Chief Creative Officer Petri Järvilehto.

”Lisäksi Arkadian suuret kerrospinta-alat mahdollistavat koko yrityksen yhteisöllisen työskentelyn samassa kerroksessa, mikä ei monissa muissa keskustan toimistotiloissa ole tarvitsemamme neliömäärän puitteissa mahdollista”, Järvilehto jatkaa.

”Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä. On hienoa, että pystymme tarjoamaan Seriously Digital Entertainmentille heidän tarpeisiinsa soveltuvan, yksilöllisen työympäristön”, iloitsee Spondan aluepäällikkö Harri Autio.

Sponda Oyj


Lisätietoja:
Harri Autio, Sponda, Regional Manager, Helsinki Metropolitan Area, Office Properties, puh. 040 846 6560
www.arkadia6.fi

Sponda Oyj on Suomen suurimpien kaupunkien toimitilakiinteistöihin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö. Spondan toiminta-ajatuksena on omistaa, vuokrata ja kehittää toimistotiloja, liiketiloja ja kauppakeskuksia toimintaympäristöiksi, jotka luovat edellytykset asiakkaiden menestykselle. www.sponda.fi

Seriously Digital Entertainment on mobiilipeliyhtiö. Yhtiön ensimmäinen mobiilipeli, Best Fiends, julkaistiin lokakuussa 2014. Tähän mennessä Best Fiends -pelejä on ladattu jo 100 miljoonaa kertaa. Peleillä on jopa 2 miljoonaa päivittäistä käyttäjää, jotka käyttävät pelaamiseen yli 1,4 miljoonaa tuntia päivittäin. Seriouslylla on toimistot Helsingissä ja Los Angelesissa ja noin 100 työntekijää.