EAC Invest får medhold i to skattesager i Landsskatteretten - Selskabsmeddelelse nr. 21/2019


København, 27. november 2019


Som tidligere annonceret (selskabsmeddelelse nr. 19/2019) og oplyst i årsrapporten 2018 havde selskabet tre verserende transfer pricing skattesager vedrørende den frasolgte Plumrose forretning i Venezuela for perioden 2008-14.

EAC Invest fik medhold i den væsentligste sag i Landsskatteretten i juni 2019, men Skattestyrelsen har indbragt afgørelsen for domstolene og sagen afventer behandling.

EAC Invest har i dag fået besked om, at Landsskatteretten har givet selskabet fuldt medhold i de to øvrige skattesager. Skattestyrelsen har 3 måneder til at indbringe sagen for domstolene.

Såfremt alle sager ultimativt bliver vundet, skønnes dette at ville have en positiv likviditetspåvirkning på netto ca. DKK 9 mio. og selskabet vil herefter have et samlet fremførbart underskud på estimeret DKK 85 mio.

Hvis sagerne, mod forventning, falder negativt ud, vil det eliminere det fremførbare underskud og medføre en markant negativ likviditetspåvirkning, der vil medføre væsentlig usikkerhed om selskabets fortsatte drift.


Med venlig hilsen

EAC Invest A/S


For yderligere information kontakt venligst:
Martin Thaysen, CEO, tel. +45 35254300, e-mail mt@eac.dk

Vedhæftet fil


Attachments

Selskabsmeddelelse nr. 21 - EAC Invest vinder to skattesager i Landsskatteretten