Cramo Oyj:n vuosikatsaus ja tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu


Cramo Oyj    Tilinpäätös ja toimintakertomus 2.3.2020, klo 11.45

Cramo Oyj:n vuosikatsaus ja tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu

Cramo Oyj:n on tänään julkaissut vuoden 2019 tilinpäätöksen ja hallituksen toimintakertomuksen sekä vuosikatsauksen. Vuosikatsaus on julkaistu sähköisessä muodossa osoitteessa https://annualreport.cramo.com/2019/fi. Tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus 2019 ovat tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla osoitteessa: https://www.cramogroup.com/fi/raportit-ja-esitykset/.

Osana hallituksen toimintakertomusta yhtiö on julkaissut muita kuin taloudellisia tietoja koskevan selvityksen, jossa kuvataan yhtiön edistymistä olennaisissa vastuullisuustavoitteissaan. Yhtiö ei julkista erillistä vastuullisuusraporttia.

Lisäksi Cramo on julkaissut selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2019 sekä erillisen palkka- ja palkkioselvityksen 2019. Raportit ovat tämän tiedotteen liitteenä ja ovat myös saatavilla Cramon verkkosivuilla osoitteessa: https://www.cramogroup.com/fi/category/hallinnointi/.

Kaikki julkaisut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi.

CRAMO OYJ

Leif Gustafsson
toimitusjohtaja


Lisätietoja:

Aku Rumpunen, talous- ja rahoitusjohtaja, puh: 040 556 3546, sähköposti: aku.rumpunen@cramo.com

Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramogroup.com


Cramo on yksi Euroopan johtavista kone- ja laitevuokrauspalveluyrityksistä, jonka liikevaihto oli 613 miljoonaa euroa vuonna 2019. Cramon noin 300 toimipistettä 11 markkina-alueella palvelee noin 150 000 asiakasta täyden valikoiman kone- ja laitevuokrauspalveluilla. Cramolla on vankka markkina-asema kaikilla avainmarkkinoilla sekä vahva fokus vaativimpiin asiakkaisiin korjaus- ja uudisrakentamisen, teollisuuden sekä julkisen sektorin markkinoilla. Cramo (CRA1V) on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Lisätietoja: www.cramogroup.comwww.twitter.com/cramogroup

Liitteet


Attachments

Cramo_Tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus 2019 Cramo_Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2019 Cramo_Palkka- ja palkkioselvitys 2019