LEHDISTÖTIEDOTE: Suuri eurooppalainen pankki ja monikansallinen metsäyhtiö valitsivat SSH.COM:in PrivX®-ratkaisun



Helsinki, – 20.5.2020
SSH.COM ilmoitti tänään, että Euroopan kahdenkymmenen suurimman joukkoon kuuluva pankki ja suuri monikansallinen metsäyhtiö ovat valinneet PrivX:n Privileged Access Management -ratkaisuksi.Suuri eurooppalainen pankki ja monikansallinen metsäyhtiö valitsivat SSH.COM:in PrivX®-ratkaisun

"Tarjouskilpailut olivat todella vaativia, mutta päihitimme niissä useita vahvoja PAM-toimijoita.   PrivX on kuitenkin uniikki ja moderni Privileged Access Management -ratkaisu", sanoi SSH.COMin toimitusjohtaja Teemu Tunkelo. "Asennuksen ja käytön helppous sekä ylivertainen investoinnin tuotto ovat keskeisiä syitä siihen, miksi asiakkaamme valitsevat PrivX:n kilpailijoiden ratkaisujen sijaan. PrivX on erittäin skaalautuva, minkä ansiosta asiakas voi käynnistää projektinsa nopeasti pienemmässä mittakaavassa ja laajentaa toiminnallisuuksia vaivatta tarpeiden kasvaessa.”"

KuppingerCole-tutkimusyritys nimesi PrivX:n johtavien Privileged Access Management -ratkaisujen joukkoon tuoreessa raportissaan ”Leadership Compass for Privileged Access Management (PAM”). Raportissa KuppingerCole totesi: "Kilpailu PAM-markkinoilla on entistä kireämpää, ja pelkkä yrityksen koko ei enää yksinään määrittele markkinoiden kärkipaikkoja. Tästä johtuen SSH.COM:in kaltainen toimija voi nousta haastajasta johtajaksi vuoden sisällä vahvan teknologia- ja innovaatiofokuksensa ansiosta."

PrivX on ketterä, helppokäyttöinen ja nopeasti asennettava pääsynhallintaratkaisu laajennettujen käyttöoikeuksien hallintaan konesali-, pilvi- ja hybridiympäristöissä. PrivX:n avulla asiakkaat voi­vat joustavasti tarjota ja hallita pääsyä palvelimiin, verkkolaitteisiin ja kriittiseen infra­struktuuriin käyttäjien roolien ja käyttötarpeiden perusteella. PrivX auttaa yrityksiä lukuisilla toimialoilla myös turvaamaan aineettomia oikeuksiaan ja turvaamaan kriittistä tiedonsiirtoa hybridisoituvissa IT-ympäristöissä.

PrivX tarjoaa ainutlaatuisia toimintoja, jotka perin­teisiin tai itse kehitettyihin työkaluihin verrattuna parantavat tietoturvaa ja myös lisäävät liiketoiminnan tehokkuutta ja pienentävät pääsynhallinnan toteutus- ja käyttökustannuksia.

Asiakkaat maailmanlaajuisesti käyttävät PrivX:ää lukuisissa käyttötapauksissa kuten pilvi- ja DevOps-käytäntöjen turvaamisessa, ulkoisten yhteistyökumppanien pääsynhallinnassa ja pääsynhallinnan automatisoimisessa tuottavuuden parantamiseksi.

Lisätietoa PrivX-ratkaisusta saat sivuiltamme: https://www.ssh.com/products/privx

Voit ladata englanninkielisen Leadership Compass -raportin täältä.

Lisätietoja SSH.COM:ista
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja pal­veluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menes­ty­mään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kat­tavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.


Lisätietoja:
Jussi Mononen
SSH.COM
+358 45 615 4855
jussi.mononen@ssh.com

###