Kutse Tallinna Sadama investorpäevale 08.09.2020


Tallinna Sadam kutsub oma praeguseid ja tulevasi aktsionäre investorpäevale, mis toimub 8. septembril kl 17.00-19.00 D-terminalis Tallinna Vanasadamas.

Tallinna Sadama juhatuse liikmed Valdo Kalm ja Marko Raid tutvustavad ettevõtet, annavad ülevaate majandustulemustest, räägivad koroona kriisi võimalikust mõjust, käimasolevatest arendustest ja tulevikuplaanidest ning vastavad osalejate küsimustele. Peale ettekandeid ja vabas vormis arutelu on kõigil võimalus lähemalt tutvuda vastvalminud D-terminali hoonega, ekskursiooni viib läbi Tallinna Sadama infrastruktuuri divisjoni projektijuhtimise osakonna juhataja Riho Joala.  

Investorpäev toimub eesti keeles. Osalejatele parkimine tasuta.

Osalemiseks palume eelnevalt registreeruda siin hiljemalt 06.09.2020.

Täiendava info sissepääsu ja parkimise kohta ning muu investorpäeva puudutava lisateabe saadame registreerumisel sisestatud e-postile.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbis 2019. a 10,64 miljonit reisijat ja 19,9 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine. Kontserni 2019. a müügitulu oli 130,5 miljonit eurot, korrigeeritud EBITDA 74,3 miljonit eurot ning puhaskasum 44,4 miljonit eurot.

Lisainfo:

Marju Zirel
Investorsuhete juht
AS Tallinna Sadam
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee