A Dante Labs bejelentette a teljes genom-szekvenálási vizsgálatának kibővítését egy kiterjedtebb és szélesebb kínálattal


NEW YORK, March 10, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Dante Labs, a genomikai és precíziós orvoslás egyik globális vezetőjeként ma bejelentette a Dante 30X teljes genom-szekvenálási vizsgálatának bővítését a Dante saját fejlesztésű Extensa Software Platform felhasználásával végzett személyre szabott értelmezéssel.

A bővített kínálat tartalmazza a Dante klinikailag validált és engedélyezett laboratóriumaiban végzett szekvenálást. A jelentősebb fejlesztések közé tartoznak:

  • bővített jelentések havi frissítésekkel a Dante ügyfeleknek,
  • a teljes genom-szekvenáláshoz elérhető legátfogóbb jelentéscsomag,
  • a legkedvezőbb árú 30X teljes genom vizsgálat,
  • és egy további jelentés ügyfelenként havonta ingyen.

„Ez a teljesítmény egy mérföldkövet jelent a Dante felhasználók számára és az átfogó és elérhető árú teljes genom-szekvenálás iránti egyre növekvő igények globális kiszolgálását célozza” mondta Andrea Riposati, a Dante Labs ügyvezető igazgatója. „Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a genomikai terület fejlődésével együtt bővítsük kínálatunkat, és ez hatalmas lépés a kategóriájában első genomika mindenki számára elérhetőbbé tételének irányában.”

A teljes genom-szekvenálás a hagyományos kis paneles vizsgálatokhoz képest az elérhető legszélesebb körű és legátfogóbb DNS-vizsgálat. Ez a személyre szabottabb megközelítés klinikai válaszokat nyújt a betegségek megelőzéséhez, követéséhez és kezeléséhez olyan változatok vizsgálatával, amelyeket a célzottabb megközelítések nem érintenek.

A Dante Extensa szoftverplatformja egy saját szabadalommal rendelkező, skálázható megoldás a genomikai információk klinikailag releváns eredményekké alakításához.

A Dante Labs bemutatása

A Dante Labs egy globális genomikai adatokkal foglalkozó vállalat, amely a teljes genomszekvenáláson és a mesterséges intelligencián alapuló, transzformatív erejű egészségügyi és élettartam-hosszabbító alkalmazások új kategóriáját hozza létre és forgalmazza. Eszközeink közé tartoznak az egyik legnagyobb kutatási hozzájárulással rendelkező privát genomadatbázis, a genomikai adatok méretgazdaságos kiaknázására tervezett saját szoftverplatform, valamint a genomikai szekvenálás ipari megközelítését lehetővé tevő saját eljárások.

Kapcsolat:

Laura D’Angelo
Befektetői kapcsolatok aligazgató
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com