Dante Labs představuje Dante Genomics, globální B2B online tržiště společnosti, které poskytuje genomická řešení pro zdravotníky, výzkumníky a farmaceutický průmysl.

– Globální velkoobchodní zákazníci mají nyní snadný přístup k pokročilým na míru šitým end-to-end genomickým službám pro konkrétní potřeby –


NEW YORK, March 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dante Labs, globální lídr v oboru genomiky a přesné medicíny, dnes oznámil spuštění Dante Genomics, on-line internetového portálu věnovaného konkrétně poskytovatelům zdravotní péče, klinikám, výzkumníkům a vládám, který nabídne pokročilé genomické služby pro výzkumné a klinické aplikace.

Toto jedinečné tržiště bude první svého druhu v oboru a bude poskytovat zákazníkům po celém světě intuitivní a dynamické prostředí. Zákazníci budou mít možnost si vybrat z několika sekvenačních technologií a možností a získat přizpůsobené a personalizované řešení.

„My, společnost Dante, neustále pracujeme na tom, abychom našim zákazníkům mohli poskytnout lepší genomická řešení,“ říká Andrea Riposati, generální ředitel Dante Labs. „Spuštěním tohoto nového online tržiště usnadní Dante Genomics klinickým pracovníkům a výzkumníkům dokončit své genomické projekty stejně, jako si mohou kupovat knihy nebo nástroje na Amazonu.“

Jako vedoucí produktový manažer v Seattlu patřil Andrea Riposati k původnímu týmu Amazonu, který vyvinul Amazon Business, B2B portál Amazon.com ($AMZN), jenž způsobil v roce 2014 revoluci v průmyslových a vědeckých dodávkách.

Společnost Dante Genomics také poskytuje transparentní cenový model, který partnerům umožňuje získat personalizovanou cenovou nabídku a současně vybírat a nakupovat online ty nejlepší nabídky podle svých specifických potřeb.

Portál hostí širokou škálu genomických služeb od sekvenování celého genomu až po neinvazivní prenatální diagnostiku. Všechny nabízené služby jsou vhodné jak pro výzkum, tak pro klinické aplikace.

Dante Labs si uvědomuje, že online nákupy B2B ve zdravotnickém průmyslu potřebují miliony organizací. Dante Genomics byl navržen jako uživatelsky přívětivé prostředí a byl optimalizován pro snadnou navigaci na stolních počítačích i v mobilních zařízeních. Platforma umožňuje řešit dotazy na objednávky online, je podporována bezpečnými platebními metodami a je v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR).

B2B klienti Dante Genomics mají přístup k prémiovým službám včetně:

  • Vyhodnocení většiny testů do 1 týdne
  • Onkologických a těhotenských sekvenačních testů
  • Zakázkových projektů
  • Multiplatformního sekvenování

Kliničtí a výzkumničtí zákazníci budou využívat výhod funkcí B2B včetně:

  • Žádostí o cenovou nabídku
  • Kontroly viditelnosti platební metody (včetně možnosti platby za objednávku)
  • Zrychlené objednávky (včetně nahrání formuláře ve formátu CSV)
  • Množstevní slevy
  • Fakturace a platby elektronickým bankovním převodem
  • Různých měn
  • Flexibilní správy uživatelů ze strany kupujícího: Několika vrstev rolí a oprávnění (včetně super administrátora, firemního administrátora, vedoucího nákupu, nákupčího)

Chcete-li se dozvědět víc, vstupte do obchodu Dante Genomics na adrese shop.dantegenomics.com.

O Dante Labs

Dante Labs je globální společnost zabývající se genomickými údaji, která buduje a komerčně realizuje novou třídu průlomových aplikací týkajících se zdraví a délky života založenou na sekvenování celého genomu a umělé inteligenci. Mezi naše aktiva patří jedna z největších soukromých databází genomu se souhlasem k výzkumu, chráněná softwarová platforma navržená k odhalení síly genomických údajů a chráněných postupů, které umožňují průmyslový přístup ke genomickému sekvenování.

Kontakt:

Laura D’Angelo
VP of Investor Relations
ir@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com