HONKARAKENNE VAHVISTAA JOHTORYHMÄÄNSÄ


Honkarakenne Oyj – Pörssitiedote – Muutokset johto

HONKARAKENNE OYJ Pörssitiedote 9.6.2022 klo 18:00

HONKARAKENNE VAHVISTAA JOHTORYHMÄÄNSÄ

Honkarakenne vahvistaa johtoryhmäänsä vastaamaan päivitetyn strategian mukaisia hankkeita ja nimittää johtoryhmään kaksi uutta jäsentä 9.6.2022 alkaen.

Honkarakenne Oyj:n viennin liiketoiminnan kehityspäällikkö Maarit Taskinen on nimitetty konsernin vientijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 9.6.2022 alkaen. Uudessa tehtävässään Maarit Taskinen vastaa Honkarakenne-konsernin vientiliiketoiminnan operatiivisesta toiminnasta ja viennin kehitystehtävistä.

Maarit Taskinen on toiminut Honkarakenteen viennin myyntipäällikkönä sekä vientiliiketoiminnan kehityspäällikkönä vuodesta 2019 lähtien. Vuosina 1993-2018 Taskinen on toiminut Tikkurila Oyj:n palveluksessa lukuisissa eri tehtävissä, joista viimeisimmät johtajana Myynnin tuki toiminnossa, vientijohtajana sekä kaupallisena johtaja Pietarissa.

Honkarakenne Oyj:n tuotejohtajana vuoden 2021 alussa aloittanut Eino Hekali on nimitetty johtoryhmän jäseneksi 9.6.2022 alkaen. Honkarakenne-konsernin tuotejohtajana Eino vastaa tuotekehityksen ja tuotehallinnan johtajan tehtävistä sekä Honkarakenteen ostotoiminnasta.

Vuosien 2000-2013 aikana Eino Hekali on toiminut Honkarakenteen palveluksessa tuotekehityspäällikön, tuotekehitysjohtajan että markkinointi-, suunnittelu- ja tuotekehitysjohtajan tehtävissä. Vuosien 2013-2020 aikana Hekali oli Kontiotuote Oy:n vientijohtajana sekä kuluttajakaupan liiketoimintajohtajana.

”Toivotan Maaritin ja Einon lämpimästi tervetulleeksi Honkarakenteen johtoryhmään. Odotan heiltä vahvaa lisäpanosta johtoryhmätyöskentelyymme, jota vahvasti ohjaa päivitetyn strategiamme mukaiset muutos- ja kehityshankkeet”, kommentoi toimitusjohtaja Marko Saarelainen.

Honkarakenteen johtoryhmän kokoonpano 9.6.2022 alkaen:
Marko Saarelainen, President and CEO
Eino Hekali, Vice President – Product
Sanna Huovinen, Vice President – Marketing
Maarit Jylhä, Vice President – Finance, CFO
Juha-Matti Hanhikoski, Vice President – Production
Petri Perttula, Vice President – Operations Finland
Maarit Taskinen, Vice President – Operations Export

HONKARAKENNE OYJ

Marko Saarelainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Marko Saarelainen, puh. 040 542 0254, marko.saarelainen@honka.com

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.honka.com

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2021 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 69,7 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 37 %. www.honka.fi