Kvalitena AB (publ) erhåller ej godkännande från obligationsinnehavare för ändring av obligationsvillkoren


Kvalitena AB (publ) (“Bolaget”) meddelade den 13 oktober 2022 att Bolaget genom ett skriftligt förfarande (s.k. written procedure) (”Skriftliga Förfarandet”) söker godkännande från innehavare av dess obligationer (“Obligationsinnehavare”) med ISIN SE0012675155 (“Obligationerna”) att ge sitt samtycke till vissa ändringar av obligationsvillkoren (”Förslaget”)

Bolaget meddelar härmed att erforderligt kvorum uppnåddes men att erforderlig majoritet ej erhölls i det Skriftliga Förfarandet. Förslaget ska därmed ej anses vara godkänt.

Resultatet av det Skriftliga Förfarandet kommer också att skickas med vanlig post till Obligationsinnehavarna och publiceras på Kvalitenas (www.kvalitena.se) och Agentens respektive webbplats (www.stamdata.com).

För ytterligare information kontakta:

Harald Pousette, harald.pousette@kvalitena.se, +46 8 121 317 00.

Informationen är sådan som Bolaget är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014) samt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 1 November 2022, 23:00 CET.

Fakta om Kvalitena AB (publ)

Kvalitena AB är ett privatägt fastighetsbolag med direktägda och samägda fastighetsinnehav. Investeringarna genomförs med en långsiktig strategi att starta, förvärva och utveckla fastigheterna och bolagen i syfte att uppnå en långsiktigt god riskjusterad avkastning.

Bilaga



Attachments

Kvalitena AB (publ) - Press release (2022-11-01)