Anders Örnulf lämnar rollen som SkiStars ekonomi- och finansdirektör


SkiStar AB (publ):s ekonomi- och finansdirektör, Anders Örnulf, har på egen begäran valt att avsluta sin anställning för nya utmaningar utanför bolaget. Anders, som har varit SkiStars CFO sedan 2018, kommer att fortsätta i sin nuvarande roll tills en efterträdare tillträtt, eller som längst till och med juni månad 2023. SkiStar påbörjar omedelbart rekryteringsprocessen för att finna en ersättare.

Anders Örnulf har under sina fem år på SkiStar haft en framträdande roll för bolagets utveckling, inte minst i en så turbulent period som pandemin medfört. Jag vill rikta ett stort tack till Anders, som är mycket uppskattad både som skicklig ekonomi- och finansdirektör för bolaget och som kollega. Vi önskar honom all lycka när han senare lämnar SkiStar”, säger Stefan Sjöstrand, verkställande direktör på SkiStar.

”Min tid på SkiStar har varit oerhört stimulerande och jag är väldigt stolt över det vi uppnått de senaste åren. Jag kommer följa SkiStars fortsatta utveckling med stort intresse.” säger Anders Örnulf.

Denna information lämnades genom nedanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 8 december 2022 klockan 14.10 CET.

Ytterligare information lämnas av:

Stefan Sjöstrand, Verkställande direktör, tel +46 (0)280 841 60.
Anders Örnulf, Ekonomi- och finansdirektör, tel +46 (0)280 841 60.

Kort om SkiStar

Fjällturismbolaget SkiStar AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, segment Mid Cap. Koncernen äger och driver fjällanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre och Stockholm (Hammarbybacken) i Sverige samt i Hemsedal och Trysil i Norge. Verksamheten delas in i tre segment; Drift av fjällanläggningar, Fastighetsutveckling & exploatering samt Drift av hotellverksamhet. Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien är SkiStars affärsidé att med våra gäster i fokus skapa minnesvärda fjällupplevelser, utveckla hållbara destinationer, erbjuda boende, aktiviteter, produkter och tjänster av högsta kvalitet. För mer information, se www.skistar.com/sv/corporate.

Bilaga



Attachments

SkiStar Pressmeddelande - CFO slutar