Společnost Matthews International získala v prvním čtvrtletí fiskálního roku 2023 objednávky za více než 200 milionů dolarů v oblasti energetických řešení


  • Objem objednávek je více než dvojnásobkem příjmů za fiskální rok 2022 v oblasti řešení pro skladování energie.
  • Upevňuje se pozice společnosti Matthews International jako lídra v rostoucím odvětví řešení pro skladování energie pro elektromobily ("EV").
  • Společnost obdržela objednávky od výrobců elektromobilů, baterií a vodíkových palivových článků

PITTSBURGH, Jan. 04, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Společnost Matthews International Corporation (NASDAQ GSM: MATW) (“Matthews”), globální poskytovatel průmyslových technologií a zařízení pro obnovitelné zdroje energie, dnes oznámila, že celkový objem objednávek, které společnost obdržela v prvním čtvrtletí fiskálního roku 2023 v oblasti řešení pro skladování energie, přesáhl 200 milionů USD. Objednávky byly přijaty od několika výrobců elektromobilů ("EV"), palivových článků a baterií na dodávku zařízení a služeb pro toto rychle rostoucí odvětví.

"Jsme velmi potěšeni pokračujícím nárůstem objednávek našich řešení pro skladování energie. Tato míra objednávek odráží zájem průmyslu o patentovanou povahu našich jedinečných řešení," řekl Joseph Bartolacci, prezident a generální ředitel společnosti Matthews. "Za poslední dva fiskální roky se náš obchod s řešeními pro skladování energie více než ztrojnásobil. Díky těmto objednávkám jsme na dobré cestě k dalšímu velmi významnému růstu v tomto fiskálním roce."

O společnosti Matthews International Corporation

Společnost Matthews International Corporation je globálním poskytovatelem průmyslových technologií, vzpomínkových předmětů a řešení pro značky. Segment průmyslových technologií navrhuje, vyrábí, servisuje a distribuuje špičkové zakázkové technologie a řešení pro ukládání energie, značení, kódování a průmyslovou automatizaci. Segment „Memorialization“ je předním dodavatelem vzpomínkových předmětů, včetně pomníků, rakví, produktů souvisejících s kremací a kremačních a spalovacích zařízení, především pro hřbitovy a pohřební ústavy. Tyto výrobky pomáhají rodinám přejít od zármutku ke vzpomínkám. Segment SGK Brand Solutions je předním poskytovatelem obalových řešení a zážitků spojených se značkou, který pomáhá společnostem zjednodušit jejich marketing, posílit jejich značky a poskytnout jim hodnotu. Společnost má přibližně 12 000 zaměstnanců ve více než 26 zemích na šesti kontinentech, kteří se snaží poskytovat produkty a služby nejvyšší kvality.

Výhledové informace

Veškerá výhledová prohlášení obsažená v této zprávě jsou uvedena v souladu s ustanoveními "bezpečného přístavu" podle zákona Private Securities Litigation Reform Act z roku 1995. Tato výhledová prohlášení zahrnují známá i neznámá rizika a nejistoty, které mohou způsobit, že skutečné výsledky společnosti v budoucích obdobích se budou podstatně lišit od očekávání vedení. Přestože se Společnost domnívá, že očekávání vyjádřená v těchto výhledových prohlášeních jsou přiměřená, nelze zaručit, že se tato očekávání ukáží jako správná. Mezi faktory, které mohou způsobit, že se výsledky Společnosti budou podstatně lišit od výsledků uvedených v takových výhledových prohlášeních, patří především změny domácích nebo mezinárodních ekonomických podmínek, změny směnných kurzů zahraničních měn, změny úrokových sazeb, změny nákladů na materiály používané při výrobě produktů Společnosti, změny úmrtnosti a poplatků za kremace, změny poptávky po produktech nebo jiné ceny v důsledku konsolidace v odvětvích, v nichž Společnost působí, nebo jiné faktory, jako je narušení dodavatelského řetězce, nedostatek pracovních sil nebo zvýšení nákladů na pracovní sílu, změny v poptávce po výrobcích nebo v cenách v důsledku domácích nebo mezinárodních konkurenčních tlaků, schopnost dosáhnout cílů v oblasti snižování nákladů, neznámá rizika v souvislosti s akvizicemi Společnosti, obavy týkající se kybernetické bezpečnosti, účinnost vnitřních kontrol Společnosti, dodržování domácích a zahraničních zákonů a předpisů, technologické faktory mimo kontrolu Společnosti, dopad pandemií nebo podobných epidemií nebo jiných narušení našich průmyslových odvětví, zákazníků nebo dodavatelských řetězců, dopad globálních konfliktů, jako je současná válka mezi Ruskem a Ukrajinou, a další faktory popsané ve výroční zprávě Společnosti na formuláři 10-K a dalších pravidelných dokumentech předkládaných americkému úřadu pro cenné papíry. Komise pro cenné papíry a burzy USA.

Pro vztahy s investory:

William D. Wilson
ředitel pro rozvoj a vztahy s investory
412.325.8418

Matthews International Corporation
Corporate Office
Two NorthShore Center
Pittsburgh, PA  15212-5851
Phone: (412) 442-8200

 Kontakt:Steven F. NicolaWilliam D. Wilson
  finanční ředitel a tajemníkředitel pro rozvoj a vztahy s investory