Muudatus Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad juhatuses


ASi Tallinna Sadam tütarettevõtte TS Laevad OÜ (edaspidi: „TS Laevad“) nõukogu kinnitas uueks juhatuse liikmeks, teenindus- ja kommertsjuhiks Katrin Aroni, volituste tähtajaga kolm aastat alates 20. märtsist 2023.

TS Laevad nõukogu esimees Valdo Kalm hindab Katrin Aroni mitmekesist kogemust äriarenduse ja turunduse valdkonnas. „TS Laevade otsib võimalusi kasvada ja areneda nii Eesti siseselt kui väliselt. Katrin Aroni eelnev töökogemus ettevõtete strateegiate väljatöötamisel, brändide arendamisel, aga ka tehnoloogia inimeste kasuks tööle panemisel aitab kaasa TS Laevade teenindusvaldkonna arendamisele ja ettevõtte kommertseesmärkide täitmisele.“

Katrin Aron töötas viimati Synlab Eesti OÜ turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhina. Varasemalt on ta töötanud tegevjuhina Kinnisvara24.ee’s ning mitmetel juhtivatel kohtadel Tele2 Eesti ASis. Aronil on magistrikraad Tartu Ülikooli rahvamajanduse erialal.

Katrin Aron ei oma Tallinna Sadama aktsiaid.

TS Laevad juhatusse kuuluvad veel juhatuse esimees Indrek Randveer ning juhatuse liige- laevanduse valdkonna juht Guldar Kivro.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine. Kontserni 2021. a müügitulu oli 110 miljonit eurot, korrigeeritud EBITDA 54 miljonit eurot ning kasum 26 miljonit eurot.

Lisainfo:

Marju Zirel
Investorsuhete juht
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee