Efecte Oyj:n tilinpäätös 2022 ja ESG-raportti on julkaistu


EFECTE OYJ -- YHTIÖTIEDOTE -- 1.3.2023 KLO 8.30

Efecte Oyj:n tilinpäätös 2022 ja ESG-raportti on julkaistu

Efecte Oyj on julkaissut hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2022. Tilinpäätös sisältää konsernitilinpäätöksen, emoyhtiön tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen. Tilinpäätös on laadittu suomalaisen kirjanpitokäytännön (FAS) mukaisesti.

Lisäksi Efecte on julkaissut vastuullisuusraporttinsa koskien ympäristö-, sosiaalisia ja hallintokysymyksiä (environmental, social, governance, ESG) erillisenä raporttina. ESG-raportti käsittelee Efectelle keskeisiä vastuullisuuskysymyksiä ja toimintamalliamme vastuullisuus- ja ESG-asioissa.

Tilinpäätös ja ESG-raportti ovat tämän tiedotteen liitteinä ja saatavissa yhtiön verkkosivuilta.

 

Lisätietoja:

Taru Mäkinen
Talousjohtaja
Efecte Oyj
taru.makinen@efecte.com
040 507 1085

Hyväksytty neuvonantaja:
Evli Oyj, puh. 040 579 6210

Efecte Oyj

Efecte auttaa ihmisiä digitalisoimaan ja automatisoimaan työtään. Eurooppalaiset asiakkaamme käyttävät pilvipalveluitamme toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksissa. Ratkaisuitamme käytetään muun muassa IT-palvelunhallintaan ja tiketöintiin sekä työtekijäkokemuksen, liiketoiminnan työnkulkujen ja asiakaspalvelun parantamiseen. Olemme eurooppalainen vaihtoehto alamme globaaleille goljateille. Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja alueelliset toimipisteemme Saksassa, Puolassa ja Ruotsissa. Efecte on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

www.efecte.com

 

 

 

Liitteet



Attachments

Efecte Oyj - ESG-raportti 2022 Efecte Oyj - Tilinpäätös ja toimintakertomus 2022