Deriv, 7 yeni ofis ile küresel erişimini genişletiyor

SİBERJAYA, Malezya, May 04, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dünyanın en büyük çevrimiçi brokerlerinden birisi olan Deriv, erişimini genişletmek ve dünyanın dört bir yanına yayılmış yetenekli profesyonellerden yararlanmak için 2022’de dünya çapında 7 ofis açtı.

Finansal ticaretin hızlı hareket eden dünyasında, değişiklikler kaçınılmazdır. Ticaret firmaları gelişen finansal ortama uyum sağlamaları ve kendi ayakları üzerinde yenilikler yapmaları gerekiyor. Deriv her zaman değişikliklere uyum sağlayabilen bir broker olmuştur. Geçen yıl, firma için dünya çapında 7 yeni ofis açılışına yansıyan başarı ve genişleme yıllarından biriydi.

Deriv’in yeni ofis konumları doğudaki Vanuatu’dan batıdaki Cayman Adaları’na kadar uzandı. Deriv, Asya’da 2, Avrupa’da 2, ve Güney Amerika’da, Okyanusya ve Karayipler’de birer yeni ofis açtı.

Deriv 2022’de dünya çapında 7 yeni ofis açtı.

Singapur ve Amman, Ürdün, Deriv’in Asya’daki en son ofisleri oldu. Reading, İngiltere ve Berlin, Almanya, Avrupa’nın Deriv işyerlerine yapılan eklemelerdi. Paraguay, Ciudad del Este’de yeni bir ofis kuruldu ve şirketin ülkedeki ikinci işyeri haline geldi ve Asunción’daki mevcut adresine eklendi. George Town, Cayman Adaları ve Port Vila, Vanuatu, 2022’deki diğer Deriv işyerleriydi.

En son eklenenler ile toplam Deriv ofis sayısı 16 ülkede 20’ye ulaşıyor ve şirket Dünyanın 1 numaralı ticaret sağlayıcısı haline geldiği için daha fazla yerde yeni müşterilere ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Küresel olarak genişledikçe, Deriv, dünya çapında var olan geniş yetenek havuzuna girmeyi amaçlamakta ve çalışanlarına, şirketin büyümesine ve başarısına katkıda bulunmalarını sağlayacak bilgi, beceri, ve deneyimlerini geliştirmek için en iyi araçları sağlamaktadır. Birçok Deriv lokasyonu 2022 için Çalışmak için en iyi yerler® (GPTW) tarafından ‘Çalışmak için en iyi yerler’ olarak sertifikalandı.

Deriv CEO’su Jean-Yves Sireau, “Deriv’de yeteneğin coğrafya tarafından kısıtlanmadığına inanıyoruz. 7 yeni ofisimiz - bazıları İngilizce konuşulmayan ülkelerde - yeni pazarları keşfetmemize ve 2023’teki hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak kaliteli profesyonelleri işe almamıza olanak tanıdı. Yeni ürünler ve hizmetler ekleyerek ve sistemlerimizi Amazon Translate de dahil olmak üzere yapay zeka dili araçlarıyla entegre ederken bunları yerel ihtiyaçlara göre özelleştirerek erişimimizi genişletiyoruz.”

“Yeni ofislerdeki işe alımlarımız, teknik altyapımızı güçlendirmemize, uzmanlık eklememize, platformlarımızdaki tüccarlar için yerelleştirilmiş eğitim materyalleri oluşturmamıza yardımcı oldu” diye ekledi.

Deriv, 2023 yılı boyunca, dünyanın 1 numaralı ticaret sağlayıcısı olmayı hedeflendiği için, en yeni ofislerine ve şu anda mevcut olan çok uluslu ve çok kültürlü işgücüne — halen 1200’ün üzerinde bulunuyor — yeni çalışanlar eklemeye çalışacak. Bu başarılı ve hızlı büyüyen ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, Deriv’deki açık pozisyonlara göz atın.

Deriv Hakkında

Yolculuğuna 1999 yılında başlayan Deriv’in misyonu, çevrimiçi ticareti herkese, her yere erişilebilir kılmak olmuştur. Deriv’in ürün teklifi sezgisel ticaret platformlarını, 200’den fazla takas edilebilir varlığı (forex, hisse senetleri ve kripto para birimleri gibi piyasalarda), benzersiz ticaret türleri ve daha fazlasını içermektedir. 16 ülkeye yayılmış 20 küresel ofiste, 1.200’den fazla çalışanı olan Deriv, olumlu çalışma kültürünü, çalışanların endişelerini zamanında ele almayı, başarıları kutlamayı, ve morallerini yükseltmek için girişimlerde bulunmayı içeren en iyi çalışma ortamını sağlamaya çabalamaktadır.

BASIN İLETİŞİMİ
Aleksandra Zuzic
aleksandra@deriv.com

A photo accompanying this announcement is available at https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/c41b1ae9-345e-4315-a55e-62d7dc21ad3a