A BM Pro kriptovaluta-bányász vállalat uralja a kriptobányászat világát


NEW YORK, June 15, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A BM Pro, a Bitmanu kivételesen nagy teljesítményű bányászplatformja mára már sok tapasztalt és feltörekvő kriptobányász kívánságlistáján szerepel. Ez az ASIC bányász a bányászat hatékonysága, az egyszerű használat és a nyereségesség tekintetében mérföldekkel előz meg minden más terméket.

A BM Pro leginkább figyelemre méltó tulajdonsága a hash teljesítménye, amely jelentősen meghaladja bármely más bányász hardverét. Nagy népszerűsége mérsékelt, csupán 2200 W-os energiafogyasztásának is köszönhető.

Hash-ráták:

  • Bitcoin 3900 TH/s
  • Litecoin 400 GH/s
  • Dash 75 TH/s
  • Monero 32 MH/s

Havi nyereségek

  • Bitcoin 7000 $
  • Litecoin 9800 $
  • Dash 26 000 $
  • Monero 20 000 $

Bár a BM Pro felhasználói egyszerre csak egy érmét bányászhatnak, a Bitmanu lehetővé teszi az érmék valós idejű átváltását. Ez lehetővé teszi a bányászoknak, hogy az aktuális piaci trend szerinti legjövedelmezőbb érmét bányásszák. A BM Pro már konfiguráltan érkezik, rendkívül kevés zajt és hőt generál, és távolról is vezérelhető. Ezek a funkciók hozzájárulnak ahhoz, hogy a BM Pro bekerüljön az adatközpontokba, az otthonokba, vagy akár az emberek hálószobájába is.

„Olyan bányászati platformokat akartunk létrehozni, melyek nem csupán rendkívül erősek, hanem egyúttal nagyon könnyen is használhatóak. A bányászaink használatához annyit kell csak tenni, hogy a hardvert bedugjuk egy konnektorba, és rácsatlakoztatjuk az internetre” – mondta David Letoski, a Bitmanu marketing igazgatója.

Ha többet szeretne megtudni a Bitmanuról, kérjük, keresse fel ezt az oldalt: https://bitmanu.com/

A Bitmanu bemutatása: A Bitmanu egy gyártással foglalkozó cég, melyet egy a befektetők és a kriptovaluta piac elismert szakembereiből áll csoport hozott létre, birtokol és irányít, amely elkötelezte magát amellett, hogy a legfrissebb technológiai újítások előnyeit a nagyközönség elé tárja. A cég kriptobányászok lenyűgöző választékát kínálja, melyek biztosítják a beruházás szupergyors megtérülését, és bárki beüzemelheti és használhatja őket – tapasztalatra vagy előzetes tudásra való tekintet nélkül. 

 

Contact Data