Nordea alustas Tallinna Sadama katmist


Nordea (Soome) alustas Tallinna Sadama analüütilist katmist ja avaldas esmase analüüsiraporti. Raport ja edasised kvartaalsed kommentaarid on kõigile investoritele tasuta alla laetavad Nordea kodulehelt https://research.nordea.com/CommissionedResearch#. Esmane raport on leitav ka Tallinna Sadama kodulehelt. Nordea kaasabil püüame olla rohkem nähtavad ja kaasata uusi Skandinaavia ja Kesk-Euroopa institutsionaalseid investoreid.

Tallinna Sadama aktsia analüüsi teeb ka Enlight Research, kelle raportid on tasuta alla laetavad siin: https://www.enlightresearch.net/.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine.

Lisainfo:

Marju Zirel
Investorsuhete juht
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee


 

Manus



Attachments

Nordea initiation report 19.06.2023