Siili Solutions Oyj päivittää tiedonantopolitiikkaansa


Siili Solutions Oyj päivittää tiedonantopolitiikkaansa

Siili Solutions Oyj Pörssitiedote 21.6.2023 kello 15.45

Siili Solutions Oyj on päivittänyt tiedonantopolitiikkaansa, jossa kuvataan keskeiset periaatteet ja toimintatavat, joiden mukaisesti Siili viestii pääomamarkkinoiden kanssa.

Päivitetyn tiedonantopolitiikan mukaan yhtiön sijoittajaviestinnässä käyttämät kielet ovat suomi ja englanti. Aiemmin yhtiö on julkaissut pörssitiedotteensa vain suomen kielellä.

Siili Solutions Oyj:n hallitus vahvisti päivitetyn tiedonantopolitiikan tänään 21.6.2023 ja se astuu voimaan 1.7.2023. Tiedonantopolitiikka on saatavilla tämän tiedotteen liitteenä sekä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://sijoittajille.siili.com/tiedonantopolitiikka.

Siili Solutions Oyj
Hallitus

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.siili.com/fi

Lisätietoja:
Taru Kovanen, lakiasiainjohtaja
Puhelin: 040 4176 221
Sähköposti: taru.kovanen(at)siili.com

Siili Solutions lyhyesti:
Siili Solutions Oyj on digitaalisen muotoilutoimiston ja teknologian moniosaajan ainutlaatuinen yhdistelmä. Kaiken työmme lähtökohtana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä. Siili on asiakkaalle paras kumppani, kun haetaan kasvua, tehokkuutta ja kilpailuetua digitaalisin keinoin. Siilillä on toimistot Suomessa, Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Hollannissa, Itävallassa, Isossa-Britanniassa ja USA:ssa. Siili Solutions Oyj:n osakkeet noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalla. Siili on kasvanut kannattavasti perustamisestaan vuodesta 2005 lähtien. www.siili.com/fi

Liite



Attachments

Siili Solutions Oyj Tiedonantopolitiikka 1.7.2023 alkaen