Kavatsus valida Coop Panga uus juhatuse liige

Coop Pank ASi (edaspidi Pank) nõukogu kavatseb valida Panga uueks juhatuse liikmeks Karel Parve. Plaanide kohaselt otsustab Panga nõukogu uue juhatuse liikme ametisse nimetamise 25. septembril 2023 või sellele lähedasel kuupäeval. Otsuse vastuvõtmine sõltub seadusest tulenevast kohustusest teavitada Finantsinspektsiooni Panga juhatuse liikme kavandatavast valimisest. Pank teavitab uue juhatuse liikme ametisse nimetamisest eraldi börsiteatega 25. septembril 2023 või sellele lähedasel kuupäeval.

Karel Parve on omandanud Bucknell Ülikoolis bakalaureuse kraadi rahvusvahelistes suhetes. Alates 2019. aastast töötab ta LHV Pangas, milles viimasena juhtis privaatpanganduse valdkonda. Eelnevalt on ta töötanud Luminor Bank ASis ning Swedbank ASis.

Lisainfo:
Kristjan Seema
Turundus ja kommunikatsioonijuht
e-mail: kristjan.seema@cooppank.ee

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 172 400 igapäevapanganduse klienti. Coop Pank kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused inimeste kodu lähedale. Panga enamusaktsionäriks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 320 kauplust.