Havila Kystruten AS: Foreløpig resultat av reparasjonsemisjon



IKKE FOR OFFENTLIGGJØRING, PUBLISERING ELLER DISTRIBUSJON, HELT ELLER DELVIS,DIREKTE ELLER INDIREKTE, I AUSTRALIA, CANADA, JAPAN, HONG KONG ELLER USA, ELLER NOEN ANNEN JURISDIKSJON DER OFFENTLIGGJØRING, PUBLISERING ELLER DISTRIBUSJON VILLE VÆRE ULOVLIG. DENNE KUNNGJØRINGEN UTGJØR IKKE ET TILBUD OM NOEN AV VERDIPAPIRENE BESKREVET HER.

Det vises til engelskspråklig melding fra Havila Kystruten AS («Havila Kystruten» eller «Selskapet») av i dag. Denne meldingen gir en oppsummering av nøkkelinformasjon fra meldingen. Ytterligere informasjon fremgår i den engelskspråklige meldingen.

Som annonsert den 8. september 2023 har Selskapet tilbudt aksjonærer som ikke fikk anledning til å delta i aksjeemisjonen som ble gjennomført den 18. juli å tegne aksjer på samme vilkår gjennom en reparasjonsemisjon.

Tegningstiden for reparasjonsemisjonen utløp i dag, 22. september klokken 16:30. Selskapet har blitt informert av tilretteleggerne om at det ved tegningstidens utløp er mottatt gyldige tegninger, basert på en foreløpig opptelling, for omtrent 24,264,247 aksjer.

Endelig opptelling, beslutning og tildeling er ventet å finne sted den 25. september 2023 i henhold til tidsplan angitt i det nasjonale prospektet som er utarbeidet for reparasjonsemisjonen. Ytterligere meldinger om reparasjonsemisjonen og tilbudsaksjene vil bli publisert ved behov.

Tilretteleggere og tegningssteder er Arctic Securities AS, Fearnley Securities AS og Nordea Bank AS, filial i Norge. Wikborg Rein Advokatfirma AS er Selskapets juridiske rådgiver.

Kontakptersoner:
Administrerende direktør Bent Martini, +47 905 99 650
Finansdirektør Arne Johan Dale, +47 909 87 706