Sourabh Chandrakar határozottan elutasítja a Mahadev alkalmazással kapcsolatos csalási vádakat

Sourabh Chandrakar felkéri a média képviselőit, hogy helyesbítsék a jelenlegi narratívát, és egyúttal teljes mértékű együttműködését kínálja fel az igazság felderítése érdekében


DELHI, India, Oct. 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sourabh Chandrakar úr, akit nemrégiben komoly vádak értek a Mahadev alkalmazással kapcsolatban, kifejezetten megerősíti, hogy semmiféle összefüggésbe nem hozható a vélelmezett pénzügyi csalási üggyel. Kifejezetten sajnálatosnak tartja, hogy az ügy értelmi szerzőjeként hivatkoznak rá, és rossz hírét keltve összefüggésbe hozzák a történtekkel.

Határozottan kijelenti, hogy az állításoknak semmilyen alapjuk nincs, és ezek célja kizárólag egy becsületes polgár jó hírnevének besározása. Kiemelte, hogy a minőségi életszínvonal élvezete nem szabadna, hogy vádaknak szolgáljon alapul, illetve arra utaljon, hogy törvénytelen tevékenységekben vesz részt.

A személyek arra kérik fel a média képviselőit, hogy ezen tények ismeretében korrigálják a jelenlegi narratívát, és figyelmük a valós elkövetőkre irányuljon. Elkötelezett amellett, hogy teljes mértékben együttműködjön a hatóságokkal, biztosítva, hogy sor kerül az igazságszolgáltatásra és a színtiszta igazság felszínre kerülésére. Az ügy igazságos és elfogulatlan kivizsgálását sürgeti, kihangsúlyozva elkötelezettségét amellett, hogy teljes mértékű együttműködéséről biztosítja a hatóságokat annak érdekében, hogy a valós elkövetők feleljenek tetteikért.

Sourabh Chandrakar bemutatása

Sourabh Chandrakar cége, a Juice Factory 25 telephellyel rendelkezik a Chhattisgarh állambeli Bhilai városban.

Szerény hátterű családból származik, és több különböző fogyasztási cikkekkel, építkezéssel, alvállalkozói tevékenységgel és fejlesztésekkel foglalkozó céget működtet a Közel-Keleten számos partnerrel és márkával közösen.

A Közel-Keleten működő Empire One Global Real Estate vállakozásában társ-ügyvezető igazgatóként van jelen. Uppal úr és Chandrakar úr értékteremtő tevékenységeket végeznek az ingatlanfejlesztésen túl a közel-keleti és a nemzetközi ügyfeleik számára egyaránt.

*Forrás: NewsBeatWire

Kapcsolattartó:
Sourabh Chandrakar
00447723436941