Sourabh Chandrakar Nafi Sekeras-kerasnya Tuduhan Penipuan Aplikasi Mahadev

Sourabh Chandrakar menggesa media untuk membetulkan naratif yang sedang berlaku dan menawarkan kerjasama penuh untuk memastikan keadilan ditegakkan

DELHI, India, Oct. 14, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Encik Sourabh Chandrakar, yang baru-baru ini menghadapi tuduhan berat berkaitan Aplikasi Mahadev, menegaskan bahawa beliau tidak terlibat langsung dalam dakwaan skim penipuan kewangan. Beliau amat kesal kerana disalah anggap terlibat dan digambarkan sebagai dalang di sebalik operasi ini.

Beliau dengan tegas menyatakan bahawa dakwaan ini tidak berasas dan ia berniat untuk mencemarkan maruah seorang warganegara terhormat. Beliau menekankan bahawa keupayaan untuk menikmati gaya hidup selesa tidak boleh disalah anggap sebagai bukti penglibatannya dalam aktiviti yang menyalahi undang-undang.

Individu tersebut menggesa semua saluran media untuk mempertimbangkan fakta ini, membetulkan naratif yang sedang berlaku, dan menghalakan sumber ke arah pesalah sebenar. Beliau komited untuk menawarkan kerjasama sepenuhnya kepada pihak berkuasa untuk memastikan keadilan ditegakkan dan kebenaran kekal tidak tercemar. Dia menggesa penyiasatan yang adil dan tidak berat sebelah terhadap perkara itu dan menekankan komitmennya untuk bekerjasama sepenuhnya untuk membawa pelaku sebenar ke muka pengadilan.

Perilah Sourabh Chandrakar

Di India, perniagaan Sourabh Chandrakar "Juice Factory" mempunyai 25 cawangan di seluruh Bhilai, Chhattisgarh.

Beliau berasal dari latar belakang yang sederhana dan telah menjalankan pelbagai perniagaan FMCG, pembinaan, subkontrak dan berkaitan pembangunan di Timur Tengah bersama-sama dengan pelbagai rakan kongsi dan jenama.

Pengalaman keusahawanan beliau di Timur Tengah dengan 'Empire One Global Real Estate' adalah sebagai Pengarah Urusan Bersama. Kedua-dua En. Uppal dan En. Chandrakar telah mencipta nilai melangkaui hartanah untuk pelanggan mereka yang berpangkalan di luar Timur Tengah dan seluruh dunia.

*Sumber: NewsBeatWire

Maklumat Hubungan: