Hivatalos nyilatkozat: Sourabh Chandrakar tisztázza az esküvői költségekkel kapcsolatos téves információkat és egyéb állításokat


DELHI, India, Oct. 17, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Mahadev alkalmazással kapcsolatos médiabeszámolók fényében Sourabh Chandrakar úr, a Chhattisgarh állambeli Bhilai városból származó vállalkozó kifejezetten szükségszerűnek tartja, hogy válaszoljon néhány mélységesen félrevezető információra és felmerült megalapozatlan vádra. Chandrakar úr, a feddhetetlen múltú, munkájának élő üzletember megdöbbent azon megalapozatlan kijelentések hallatán, melyek szerint törvénytelen tevékenységekben vett részt.

A szenzációhajhász beszámolókat megcáfolva Chandrakar úr határozottan kijelenti, hogy a teljes esküvői szertartás, amelynek költsége körülbelül 10 millió emirátusi dirham volt, teljes mértékben saját forrásaiból és megtakarításaiból került finanszírozásra. A bevételei forrásait igazoló, alapos és alátámasztott beszámolók szükség szerint rendelkezésre állnak. A készpénzben átadott kétmilliárd rúpiás juttatásra utaló hírek hitetlenkedésre adnak okot, és míg Chandrakar úr megkérdőjelezi az ilyen óriási mértékű készpénzes tranzakció valószínűségét, kihangsúlyozza az ilyen jellegű kijelentések gyakorlati képtelenségét is.

Chandrakar úr cáfolja a bizonyos források által kijelentett, állítólagos pazarlásra vonatkozó vádakat. Kifejezetten kijelenti, hogy az esemény összes pénzügyi vonatkozását profi rendezvényszervezők ellenőrizték, valamint sem a szervezés, sem a kivitelezés során nem került sor készpénz átadására. Bármilyen mást állító célozgatás pusztán alaptalan feltételezés. Ezen tények megalapozásául számos dokumentum és pénzügyi feljegyzés érhető el, melyek látható bizonyítékként szolgálnak, és eloszlatnak minden helytelen eljárásra vonatkozó híresztelést.

Továbbá Chandrakar úrnak szilárd meggyőződése az, hogy az eseményen részt vevő hírességekről szóló híradások nagymértékben túlzónak bizonyultak. Kijelentette, hogy az esküvőn részt vevő személyek a rendezvényszervező céggel álltak kapcsolatban, és részvételükről a cég intézkedett. Chandrakar úr szintén szeretné kiemelni, hogy a művészeket a cég kizárólag abból a célból alkalmazta, hogy részt vegyenek és fellépjenek az eseményen. Ezen hírességek és Chandrakar úr között nem került sor közvetlen pénzügyi tranzakciókra, mivel minden kifizetés teljes mértékű átláthatósággal zajlott a rendezvényszervező cégen keresztül, törvényes banki úton.

Chandrakar úr határozottan állítja, hogy semmilyen összefüggésbe nem hozható a Mahadev alkalmazással és annak tevékenységeivel. Az arra utaló vádak, melyek szerint ő a Mahadev alkalmazás „alapítója/marketingképviselője/igazgatója”, minden hitelt nélkülöznek, és kétségtelenül hamisak. Továbbá a 60 törvénytelen offshore platformban való részvételére utaló állítások alaptalanok és teljességgel megalapozatlanok.

Chandrakar úr a leghatározottabban utasítja vissza a törvényellenes tevékenységekben részt vevő személyekkel vagy szervezetekkel fenntartott gyanús kapcsolataira utaló vádakat. Bármilyen ehhez hasonló kijelentés kizárólag pletyka, teljességgel alaptalan, és nem több, mint a „képzelet szüleménye”. Megdöbbenésének adott hangot az ilyen jellegű állításokkal szemben.

Továbbá fontos tisztázni azt is, hogy Chandrakar úr nem áll összefüggésben pakisztáni, Srí Lanka-i vagy nepáli szervezetekkel. Az ilyen kijelentések teljességgel hamisak és rágalmazók, és semmilyen igazságtartalommal nem bírnak. Chandrakar úr sosem tartózkodott ezekben az országokban, és azok a vádak, melyek a törvényellenes tevékenységben való állítólagos részvételére utalnak ezekben a régiókban, minden alapot nélkülöznek és teljes mértékben kimerítik a becsületsértés fogalmát.

Chandrakar úr komolyan arra kéri fel a média képviselőit, hogy fejezzék be az alapot nélkülöző pletykák, valamint a szenzációhajhász és túlzó történetek terjesztését, melyek nem csak az ő hírnevét csorbítják, de a nyilvánosság felelős újságírásba vetett hitét is tönkreteszik.

Forrás: Newsbeatwire

Kapcsolattartó::
Sourabh Chandrakar
Sourabh@empireone.ae

A nyilatkozathoz mellékelt fotó itt található: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/56d1e182-24c5-4c3c-8148-43e700c2dfb9