PRANEŠIMAS DĖL PERTEKLINIO OBLIGACIJŲ PASIRAŠYMO PADITINTOS TREČIOSIOS DALIES NOMINALIOS VERTĖS IR PAKEISTŲ TREČIOSIOS DALIES GALUTINIŲ SĄLYGŲ

UAB „Orkela“, juridinio asmens kodas 304099538, registruotas adresas Jogailos g. 4, Vilnius, Lietuvos Respublika (toliau – Emitentas).

Emitentas praneša, kad 2023 m. gruodžio 27 d. patvirtintos ir paskelbtos trečiosios Dalies galutinės sąlygos, kurios pakeistos 2024 m. sausio 4 d., buvo toliau pakeistos 2024 m. sausio 12 d.  (toliau – Galutinės sąlygos), dėl perteklinio Obligacijų pasirašymo siekiant padidinti Didžiausią bendrą trečiosios Dalies nominalią vertę iš 10 000 000 EUR į 15 000 000 EUR.

Obligacijų Siūlymas pagal Galutines sąlygas iki bendros 15 000 000 EUR vertės, yra vykdomas Lietuvos Respublikoje, Latvijos Respublikoje ir Estijos Respublikoje, pagal šias pagrindines sąlygas (kitos taikomos sąlygos nurodytos Galutinėse sąlygose):

1. Obligacijos Nominali vertė  – 1,000 EUR;
  2. Obligacijos Emisijos kaina – 962.8118 EUR;
  3. Galutinė termino diena – 2025 m. sausio 19 d.;
  4. Palūkanų norma – metinės 6% (fiksuotos);
  5. Pajamingumas – metinis 10%;
  6. Pasirašymo kanalai – Pasirašymas per Emitentą, Pagrindinį platintoją, AB Šiaulių bankas arba Platintoją, UAB FMĮ “Evernord”;
  7. Pasirašymo laikotarpis – 2023 m. gruodžio 28 d. – 2024 m. sausio 15 d.;
  8. Mokėjimo diena – 2024 m. sausio 16 d.;
  9. Emisijos diena – 2024 m. sausio 19 d.

Prieš investuojant į Obligacijas, kiekvienas Investuotojas turi perskaityti Prospektą ir Galutines sąlygas, su pridėta aktualia atitinkamos kalbos santrauka, kuri atnaujinta. Visi minėti dokumentai pridėti prie šio pranešimo ir paskelbti Emitento svetainėje  https://lordslb.lt/orkela_bonds/.

Emitento vardu:

Anastasija Pocienė