Õielehe korteriarendusprojekti käivitamine (Rae vald, Eesti)


AS Merko Ehitus kontserni kuuluv OÜ Merko Kodud on otsustanud käivitada Rae vallas Jüri alevikus Õielehe arendusprojekti esimese etapi. Kogu projekti arendusmaht hõlmab kokku kümnes kortermajas 121 korteri  ning neljas ridaelamus 23 kodu rajamist. Esimese etapi raames valmib 2025. aasta kevadel aadressidel Õie 2 ja Õie 4 kaks kortermaja kokku 22 korteriga.

Õielehe kodude (merko.ee/oielehe) kahekorruseliste A-energiaklassiga hoonete korterite suurused jäävad vahemikku 50–102 ruutmeetrit ja ruutmeetri hinnad algavad 3200 eurost. Igal korteril on rõdu või terrass. Autode parkimiskohtadel on elektriauto laadimispunkti paigaldamise valmidus. Eluhoonete juurde kuulub lopsaka haljastuse ning puhke- ja mängualadega koduhoov.

OÜ Merko Kodud (merko.ee/kodud) on Eesti tuntuim ja mainekaim elukondliku kinnisvara arendaja. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Merko korteriarenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.

Lisainfo: OÜ Merko Kodud projektide arendusjuht Silver Väester, tel +372 5665 3836.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post:  urmas.somelar@merko.ee  

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted arendavad kinnisvara ning ehitavad hooneid ja infrastruktuuri. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. 2022. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 661 inimesele ning ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 410 miljonit eurot.

Manused


Õielehe 3 Õielehe 4