Skift af CFO i Aktieselskabet Schouw & Co.


Erik Weimar Rasmussen, som er CFO i Schouw & Co., har efter mere end 27 års ansættelse ønsket at gå på pension ved udgangen af april 2024, hvor han fylder 67 år. 

Schouw & Co. har derfor indgået aftale med Thomas Hansen, om at tiltræde som ny CFO med virkning fra den 1. april 2024. Ændringen påvirker ikke den administrative organisering i koncernens operationelle virksomheder.

Thomas Hansen er 48 år med en baggrund i økonomi og revision, og har haft en 18 år lang karriere i Vestas, senest som Vice President, Head of Manufacturing Finance i Vestas Wind Systems A/S.

Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen udtaler: ”Jeg takker Erik Weimar Rasmussen for den store og dedikerede indsats gennem de mange år, hvor koncernens økonomi- og finansfunktion er blevet udviklet fra et oprindeligt meget beskedent niveau, til nu at være i klasse med de absolut bedste.

Samtidigt glæder jeg mig til at byde Thomas Hansen velkommen, og til at fortsætte en dynamisk udvikling af økonomifunktionen, både i moderselskabet og i koncernen som helhed.”

Ændringen påvirker ikke koncernens forventninger til 2024.

Aktieselskabet Schouw & Co.

Jørgen Dencker Wisborg, bestyrelsesformand
Jens Bjerg Sørensen, adm. direktør, telefon +45 86 11 22 22

Vedhæftet fil



Attachments

2024-01-31 FBM24-07 DAN