חיים שני מסיים את כהונתו כדירקטור בסלברייט עם כניסתה של החברה לשלב הצמיחה הבא

טייסונס קורנר, וירג'יניה, ופתח תקוה ישראל, March 06, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- סלברייט (נאסד"ק: CLBT) מובילה בפתרונות  לחקירות דיגיטליות עבור המגזר הציבורי והפרטי, הודיעה היום כי חיים שני (Haim Shani) פורש מתפקידו כדירקטור בחברה, החל מהיום. חיים שני שימש כחבר בדירקטוריון מאז 2019, כולל שנתיים בהן כיהן כיו"ר החברה מאוגוסט 2021 עד אוגוסט 2023.

חיים שני אמר: "קצב ההתקדמות של סלברייט בשנה האחרונה היה יוצא דופן. עם כניסתה של החברה לשלב הבא של המשך צמיחה והובלת שוק, אני מאמין שזה הרגע הנכון עבורי לסיים את תפקידי בדירקטוריון. אני עוזב מלא גאווה על הישגי החברה, ובטוח שהיא ממוצבת היטב לקראת הצלחתה בהמשך".

יוסי כרמיל מנכ"ל סלברייט, הודה לחיים שני על תרומתו: "חיים היה חלק בלתי נפרד מהמסע שלנו, והעניק לנו ליווי אסטרטגי שהיה חיוני להישגים אליהם הגענו. בשם מועצת המנהלים ובשם חברת סלברייט, אני רוצה להודות לו על מסירותו ותרומתו רבת ההשפעה."

עם עזיבתו של חיים שני, יכלול דירקטוריון סלברייט תשעה דירקטורים.

סלברייט ממשיכה קדימה כמובילה עולמית בפתרונות לחקירות דיגיטליות, המחויבת לסייע ללקוחותיה לנהל את המורכבויות של חקירות דיגיטליות המאושרות על פי חוק. החברה מתמקדת במתן מענה לצרכים הגוברים  של בסיס הלקוחות הגלובלי הרחב שלה באמצעות חדשנות בלתי פוסקת ופעילות שיווק המיועדת להרחבת עסקי החברה ברחבי העולם.

אודות סלברייט

החזון של סלברייט (נאסד"ק: CLBT) הוא לאפשר ללקוחותיה ברחבי העולם לפעול להצלת חיי אדם והגנה עליהם, בטיוב תהליכי מיצוי ראיות תוך שמירה על פרטיות המידע. סלברייט היא מובילה גלובלית בשוק הפתרונות לחקירות דיגיטליות בסקטורים הציבורי והפרטי. החברה מאפשרת לארגונים להתמודד עם המורכבויות של חקירות דיגיטליות המאושרות ע"פ חוק, באמצעות ייעול של תהליכי החקירה. אלפי סוכנויות אכיפת חוק ותאגידים מובילים משתמשים בפלטפורמת החקירות הדיגיטלית של סלברייט, המשנה את הדרך בה לקוחות אוספים, בוחנים, מנתחים ומנהלים מידע ראייתי במסגרת חקירות המתנהלות ע"פ חוק. למידע נוסף, בקרו ב-www.cellebrite.com

זהירות בנוגע להצהרות צופות פני עתיד

מסמך זה כולל "הצהרות צופות פני עתיד" כמשמעותן בהוראות "נמל מבטחים" של חוק הרפורמה בליטיגציה בניירות ערך פרטיים של ארצות הברית משנת 1995. ניתן לזהות הצהרות צופות פני עתיד על-ידי שימוש במילים כגון "תחזית", "כוונה", "חיפוש", "יעד", "צפוי", "יהיה", "יופיע", "משוער", "חזוי", "אולי", "אפשרי", "פוטנציאל", "מאמין", "יכול", "לחזות", "צריך", "יכול", "להמשיך", "לצפות", "להעריך", "עשוי", "לתכנן", "תחזית", "עתיד" ו"פרויקט" וביטויים דומים אחרים המנבאים, משליכים או מצביעים על אירועים או מגמות עתידיים או שאינם הצהרות על עניינים היסטוריים. הצהרות צופות פני עתיד אלה כוללות, אך אינן מוגבלות, לביטחון שהחברה ממוצבת היטב ליהנות מהצלחה נוספת. הצהרות צופות פני עתיד אלה מבוססות על ציפיות נוכחיות הכפופות לסיכונים ואי ודאויות. מספר גורמים עשויים לגרום לתוצאות או לתוצאות בפועל להיות שונות באופן מהותי מאלה המצוינות בהצהרות צופות פני עתיד כאלה. גורמים אלה כוללים, אך אינם מוגבלים ל: יכולתה של Cellebrite לעמוד בקצב ההתקדמות הטכנולוגית והסטנדרטים המתפתחים בתעשייה; התלות המהותית של Cellebrite ברכישה, קבלה ושימוש בפתרונות שלה על ידי רשויות אכיפת החוק וסוכנויות ממשלתיות; שגיאות, כשלים, פגמים או באגים אמיתיים או נתפסים בפתרונות DI של Cellebrite; כישלונה של Cellebrite לשמור על תפוקת אנשי המכירות והשיווק, לרבות בכל הנוגע לגיוס, שילוב ושימור כוח אדם; תחרות עזה בכל השווקים של Cellebrite; שימוש לרעה בשוגג או במכוון בפתרונות של Cellebrite; כישלון לנהל את צמיחתה ביעילות; היכולת של Cellebrite להציג פתרונות ותוספות חדשים; תלותה בכך שלקוחותיה יחדשו את מנוייהם; היקף העסקים הנמוך ש-Cellebrite מנהלת באמצעות מסחר אלקטרוני; סיכונים הקשורים לשימוש בבינה מלאכותית; הסיכון של דרישת הון נוסף לתמיכה בצמיחת עסקיה; סיכונים הקשורים לעלויות גבוהות יותר או לחוסר זמינות של חומרים המשמשים ליצירת רכיבי מוצרי החומרה שלה; תנודות בשערי החליפין של מטבע חוץ; מחזור מכירות ארוך לחלק מהפתרונות של Cellebrite; ירידות בטווח הקרוב בהסכמים חדשים או מחודשים; סיכונים הקשורים לחוסר יכולת לשמור על כוח אדם מוסמך וניהול בכיר; אבטחת הפעילות של Cellebrite ותקינות פתרונות התוכנה שלה; סיכונים הקשורים לפרסום שלילי הקשור לעסקי Cellebrite ולשימוש במוצריה; סיכונים הקשורים לקניין הרוחני של Cellebrite; האילוצים הרגולטוריים שאליהם כפופה Cellebrite; סיכונים הקשורים לפעילות Cellebrite בישראל, כולל המלחמה המתמשכת בין ישראל לחמאס והסיכון לעימות אזורי גדול יותר; סיכונים הקשורים לדרישות ממשל תאגידי שונות החלות על חברות ישראליות וסיכונים הקשורים להיותן מנפיק פרטי זר וחברת צמיחה מתפתחת; תנודתיות בשוק במחיר מניות Cellebrite; שינוי חוקים ותקנות מס; סיכונים הקשורים למפרקים, מיזמים, שותפויות ויוזמות אסטרטגיות; סיכונים הקשורים לפעילות הבינלאומית המשמעותית של Cellebrite; סיכונים הקשורים לאי ציות של Cellebrite לחוקים ולתקנות למניעת שחיתות, ציות לסחר, איסור הלבנת הון וסנקציות כלכליות; סיכונים הנוגעים להלימות המערכות, התהליכים, המדיניות, הנהלים, הבקרה הפנימית וכוח האדם הקיימים של Cellebrite עבור צרכי התפעול והדיווח הנוכחיים והעתידיים של Cellebrite; וגורמים, סיכונים ואי ודאויות אחרים המפורטים בסעיף שכותרתו "גורמי סיכון" בדו"ח השנתי של Cellebrite על גבי טופס 20-F שהוגש ל-SEC ב-27 באפריל 2023 ובמסמכים אחרים שהוגשו על ידי Cellebrite לרשות ניירות ערך האמריקאית ("SEC"), הזמינים ללא תשלום ב-www.sec.gov. אתם מוזהרים שלא להסתמך יתר על המידה על הצהרות צופות פני עתיד, המתייחסות רק לתאריך שנאמר, בהודעה זו או בכל מקום אחר. Cellebrite אינה מתחייבת לעדכן את הצהרותיה הצופות פני עתיד, בין אם כתוצאה ממידע חדש, התפתחויות עתידיות או אחרת, אם הנסיבות ישתנו, למעט כפי שנדרש אחרת על ידי ניירות ערך וחוקים רלוונטיים אחרים.

אנשי קשר:

Investor Relations
Andrew Kramer
Vice President, Investor Relations
investors@cellebrite.com
+1 973.206.7760

Victor Cooper
Sr. Director of Corporate Communications + Content Operations
Victor.cooper@cellebrite.com
+1 404 804 5910

תרגום זה לעברית הוא מטעמי נוחות בלבד, הנוסח באנגלית כפי שפורסם באתר החברה וכפי שהוגש ל SEC, הכולל אזהרות משפטיות, הוא המחייב את החברה