Uus-Veerenni korteriarendusprojekti kuuenda etapi käivitamine (Tallinn, Eesti)

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluv OÜ Merko Kodud on otsustanud käivitada Tallinna kesklinnas asuva Uus-Veerenni korteriarendusprojekti kuuenda etapi, mille raames valmib 2026. aasta suvel kortermaja 63 korteriga.

Aadressile Tiiu 14 (merko.ee/uus-veerenni) kerkiva 8-korruselise A-energiaklassiga hoone korterite suurused jäävad vahemikku 35–115 ruutmeetrit ja ruutmeetrihinnad algavad 4744 eurost. Korteritel on jahutuse valmidus, suuremates korterites on jahutussüsteem välja ehitatud. Elektriauto laadimiskoha valmidusega parkimiskohad asuvad hoone maa-alusel korrusel. Hoone ümber paikneb haljastatud hoov puhke- ja mängualadega.

Uus-Veerennis on alates 2019. aastast valminud 38 hoonet 504 korteri ja 20 äripinnaga. Elukvartali esimese etapi hoonete vahele rajatud sisehoov pälvis 2020. aastal Eesti Maastikuarhitektide Liidu aastapreemia hooviruumi kategoorias ning Uus-Veerenni park võitis Eesti Maastikuarhitektide Liidu aastapreemia 2023. aastal.

Uus-Veerenni arendusprojekti kogumahus rajab Merko kuni 50 korterelamut ligi 1400 uue koduga. Järgmiste etappide ehitust ootavatel kinnistutel toimib kogukondlikus kasutuses vahepark, mis pakub Uus-Veerenni elanikele puhke- ja liikumisvõimalusi. Kvartalis töötab lasteaed ning tulevikus lisandub ka ärihoone.

OÜ Merko Kodud (merko.ee/kodud) on Eesti mainekaim elukondliku kinnisvara arendaja. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Merko korteriarenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.

Lisainfo: OÜ Merko Kodud juhatuse liige Indrek Tarto, tel +372 680 5105.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post: urmas.somelar@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted arendavad kinnisvara ning ehitavad hooneid ja infrastruktuuri. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. 2023. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 635 inimesele ning ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 466 miljonit eurot.

Manused

Tiiu 14-1 Tiiu 14-2