Naujasis „Barbora“ vadovas – Povilas Šulys


Antradienį, gegužės 28 d., UAB „Barbora“ direktoriaus ir ją valdančios RADAS, UAB direktoriaus bei valdybos nario pareigas pradeda eiti Povilas Šulys.

P. Šulys vadovo pareigose keičia „Vilniaus prekybos“ įmonių grupę nusprendusį palikti Viktorą Juozapaitį, grupėje dirbusį nuo 2020 m. P. Šulys įvairiose grupės įmonėse dirba nuo 2016 m., yra vadovavęs įmonėms „Franmax“, „Ermi group“ bei „Ermitažas“, pastaruosius pusantrų metu ėjo „Maxima LT“ finansų direktoriaus pareigas.

RADAS, UAB valdybą sudarys: Manfredas Dargužis (pirmininkas), Povilas Šulys, Asta Juodeškaitė, Šarūnas Savičianskas.

BARBORA pirkėjams siūlo galimybę užsisakyti maisto produktus ir kasdienio vartojimo prekes internetu su galimybe pasirinkti, ar jie bus pristatyti į namus, ar juos reikės atsiimti atvykus automobiliu (angl. „drive in“). Neseniai Vilniuje pristatyta nauja greito pristatymo paslauga (angl. „priority delivery“), ją užsisakę klientai savo prekių krepšelį gali gauti per dvi valandas nuo užsakymo. BARBORA ir toliau daugiausia dėmesio skiria užsakymų surinkimo ir pristatymo procesų efektyvumui, taip pat ieško būdų, kaip automatizuoti dalį savo veiklos procesų. 2023 m. BARBORA įvykdė daugiau nei 2,7 mln. pristatymų Baltijos šalyse.

Papildoma informacija

MAXIMA GRUPĖ, UAB  valdo prekybos tinklus MAXIMA (Baltijos šalyse), STOKROTKA (Lenkijoje), T MARKET (Bulgarijoje) ir elektroninę maisto prekių parduotuvę BARBORA, veikiančią Baltijos šalyse.

MAXIMA GRUPĖ, UAB  priklauso Vilniaus prekybos įmonių grupei. Vilniaus prekyba per kitas dukterines įmones valdo investicijas į mažmeninės prekybos ir vaistinių tinklus, maitinimo paslaugų bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Baltijos šalyse, Švedijoje, Lenkijoje ir Bulgarijoje.

Kontaktinis asmuo:
Lukas Radžiūnas 
Korporatyvinių ryšių ir komunikacijos vadovas 
+370 666 21 780 
lukas.radziunas@maximagrupe.eu