Η BYD παρουσιάζει το νέο ενεργειακό χαρτοφυλάκιο στο The Smarter E Europe και γιορτάζει 1 εκατομμύριο εγκατεστημένα συστήματα BatteryBox

SHENZHEN, Κίνα και ΜΟΝΑΧΟ, June 21, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- Η BYD Co. Ltd. (HKSE: 1211), ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές επαναφορτιζόμενων μπαταριών και ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως, παρουσίασε τις λύσεις του για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην έκθεση «The Smarter E Europe» από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου. Η έκθεση στο περίπτερο B1.130, B1.131 παρουσίασε τα πιο πρόσφατα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας BatteryBox, BatteryMax Lite και BYD MC Cube-T για κοινωφελείς, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Οι επισκέπτες μπορούσαν να εξερευνήσουν το ηλεκτρικό όχημα «Seal» της BYD και να ενημερωθούν για το ρόλο της BYD ως επίσημου συνεργάτη της E-Mobility για το UEFA Euro 2024™.

Από το ντεμπούτο της το 2015, η σειρά BYD BatteryBox έχει γίνει η κορυφαία λύση οικιακής αποθήκευσης ενέργειας παγκοσμίως, έχοντας πλέον πάνω από 1 εκατομμύριο εγκαταστάσεις με άψογο ιστορικό ασφάλειας. Στις 19 Ιουνίου στις 3:00 μ.μ., η BYD διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της. Ο Yin Xiaoqiang, Γενικός Διευθυντής της BYD Energy Storage, παρουσίασε τα πιστοποιητικά και τα βραβεία, όπως εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Euro 2024 και συστήματα BatteryBox στους διανομείς και τους εγκαταστάτες. Εκτέθηκε το πλήρες χαρτοφυλάκιο BYD BatteryBox Premium, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων υψηλής τάσης HVS/HVM και των μοντέλων χαμηλής τάσης LVL/LVS. Παρουσιάστηκε επίσης μια νέα μονάδα ελέγχου μπαταρίας (BCU) για τις σειρές HVM και HVS, η οποία απλοποιεί την εγκατάσταση εξαλείφοντας την ανάγκη αφαίρεσης των καλυμμάτων για τις συνδέσεις καλωδίων.

Το νέο BatteryMax Lite, που παρουσιάστηκε στην ees Europe 2024, έχει σχεδιαστεί για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές, προσφέροντας κλιμακούμενες λύσεις από 30kWh έως 90kWh και έως 5,76MWh με παράλληλες συνδέσεις. Συμβατό με μετατροπείς από μάρκες όπως η SMA και η GoodWe, το BatteryMax Lite θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τον Αύγουστο με τις αποστολές να ξεκινούν στα τέλη του καλοκαιριού, ενώ η διαθεσιμότητα του συστήματος στην Ευρώπη αναμένεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2024.

Στην ees Europe 2024, η BYD έλαβε την αναγνώριση «Top Brand PV Storage Europe 2024» και τα βραβεία «Top Brand PV Storage 2024» σε επίπεδο χώρας για αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ισπανία, η Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το φετινό βραβείο αναγνώρισε για ακόμη μια φορά την BYD ως την κορυφαία μάρκα των φωτοβολταϊκών συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, με βάση τις αξιολογήσεις των εγκαταστατών και των διανομέων σε όλη την Ευρώπη.

Ο Jiang Feng, Διευθυντής οικιακής αποθήκευσης ενέργειας της BYD, υπογράμμισε τη σημασία των ευρωπαϊκών αγορών και τον στόχο της εταιρείας να παρέχει πράσινες ενεργειακές λύσεις. Η συνεργασία της BYD με το UEFA Euro 2024™ συμβαδίζει με την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων ενέργειας και κινητικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

www.byd.com

www.bydenergy.com

www.batterybox.com

Στοιχεία επικοινωνίας: essmarketing@fdbatt.com

Η φωτογραφία που συνοδεύει την παρούσα ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/66a5ccab-1c68-42cb-bbeb-b8fc0862b882

Ένα βίντεο που συνοδεύει την παρούσα ανακοίνωση είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ada7c6ac-1527-420a-ad1e-c8bf290074c0