A BYD bemutatja új energetikai portfólióját a The Smarter E Europe-on, és az egymilliomodik BatteryBox rendszere telepítését ünnepli


SENCSEN, Kína és MÜNCHEN, June 21, 2024 (GLOBE NEWSWIRE) -- A BYD Co. Ltd. (HKSE:1211), a világ egyik legnagyobb újratölthetőakkumulátor- és elektromosjármű-gyártója június 19. és 21. között a „The Smarter E Europe” nevű rendezvényen mutatta be megújuló energiával kapcsolatos megoldásait. A kiállítás B1.130, B1.131 standján mutatták be a közüzemi, kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz használatos legújabb BatteryBox energiatároló rendszereket, a BatteryMax Lite-ot és a BYD MC Cube-T-t. A látogatók felfedezhették a BYD elektromos járművét, a „Seal”-t és megismerhették a BYD az UEFA Euro 2024™ hivatalos E-Mobility partnereként betöltött szerepét.

A BYD BatteryBox sorozat 2015-ös debütálása óta világszerte vezető lakossági energiatároló megoldássá vált, amely mára több mint 1 millió telepítéssel büszkélkedhet, kifogástalan biztonsági eredményekkel. Június 19-én 15.00-kor a BYD egy különleges eseményt rendezett, hogy köszönetet mondjon partnereinek. Yin Xiaoqiang, a BYD Energy Storage vezérigazgatója átadta az okleveleket és díjakat, például UEFA Euro 2024 döntő jegyeket és BatteryBox rendszereket a forgalmazóknak és a telepítőknek. A teljes BYD BatteryBox Premium portfóliót meg lehetett tekinteni, ideértve a nagyfeszültségű HVS/HVM és a kisfeszültségű LVL/LVS modelleket is. A HVM és a HVS sorozathoz egy új akkumulátorvezérlő egységet (BCU) is bemutattak, amely a kábelcsatlakozásokhoz szükséges fedelek eltávolításának szükségtelenné tételével egyszerűsíti a telepítést.

Az ees Europe 2024 kiállításon bemutatott új BatteryMax Lite-ot kereskedelmi és ipari alkalmazásokhoz tervezték, és 30–90 kWh-os tartományban skálázható megoldásokat kínál, párhuzamos csatlakoztatás esetén pedig akár 5,76 MWh is elérhető. A többek között az SMA és a GoodWe márkák invertereivel kompatibilis BatteryMax Lite augusztustól lesz előrendelhető, a szállítások nyár végén kezdődnek meg, a rendszerek pedig várhatóan 2024 októberében lesznek elérhetőek Európában.

Az ees Europe 2024-en a BYD több európai piacon is – például Belgiumban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Ausztriában és az Egyesült Királyságban – elnyerte a „Top Brand PV Storage Europe 2024” és a „Top Brand PV Storage 2024” országos díjat. A díj idén is a PV-energiatároló rendszerek vezető márkájának minősítette a BYD-t az Európa-szerte begyűjtött szerelői és forgalmazói értékelések alapján.

Jiang Feng, a BYD lakossági energiatárolási igazgatója kiemelte az európai piacok fontosságát és a vállalat zöld energiamegoldások kínálására irányuló célkitűzését. A BYD az UEFA Euro 2024™-gyel kötött partnersége összhangban van a környezetbarát energia- és mobilitási megoldások népszerűsítésével.

További információk az alábbi weboldalon olvashatók:

www.byd.com

www.bydenergy.com

www.batterybox.com

Kapcsolattartási adatok: essmarketing@fdbatt.com

A nyilatkozathoz mellékelt fotó itt található: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/66a5ccab-1c68-42cb-bbeb-b8fc0862b882

A nyilatkozathoz mellékelt videó itt található: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ada7c6ac-1527-420a-ad1e-c8bf290074c0