Pranešimas apie „Vingio turtas“, UAB teisminių ginčų pabaigą


Įsiteisėjo Vilniaus apygardos teismo 2024 m. birželio 20 d. priimta nutartis atnaujintoje civilinėje byloje. Minėtoje byloje ieškovės ginčijo AKROPOLIS GROUP, UAB netiesiogiai kontroliuojamos dukterinės bendrovės „Vingio turtas“, UAB žemės sklypo įsigijimo iš valstybės sandorį, sudarytą 2005 m. lapkričio 4 d. Šiame Vilniaus Vilkpėdės mikrorajone esančiame žemės sklype (adresas Geležinio Vilko g. 2, Vilnius) yra numatyta vystyti daugiafunkcinį kompleksą „Akropolis Vingis“. Dalies valstybinės žemės pirkimo – pardavimo sutarties galiojimas buvo ginčijamas dėl tariamo ieškovių teisės į nuosavybės teisių atkūrimą pažeidimo.

Vilniaus apygardos teismas nutartimi nusprendė patenkinti ieškovių pateiktą prašymą dėl ieškinio atsisakymo ir civilinę bylą nutraukė. Bylos nutraukimas lemia, kad ateityje ieškovės negalės pakartotinai kreiptis į teismą dėl ginčo tarp tų pačių šalių, dėl to paties dalyko ir tuo pačiu pagrindu.

Šia Vilniaus apygardos teismo nutartimi buvo galutinai užbaigti visi Vingio turtas“, UAB teisminiai ginčai dėl žemės sklypo, kuriame yra numatyta vystyti daugiafunkcinį kompleksą „Akropolis Vingis“.



Daugiau informacijos:

Dominykas Mertinas
Rinkodaros ir komunikacijos vadovas
AKROPOLIS GROUP, UAB
+370 64027001
dominykas.mertinas@akropolis.lt




Tags