Keisis „Novaturo“ finansų vadovas


Baltijos šalių turizmo rinkos lyderė „Novaturo“ grupė praneša apie pasikeitimą vadovų komandoje. Liepos 19 d. iš finansų vadovo pareigų pasitraukia iki šiol jas ėjęs Vaidrius Verikas, o šiuo metu bendrovė vykdo naujo kandidato atranką. 

„Esame dėkingi Vaidriui už indėlį, kurį jis įnešė dirbdamas „Novaturo“ grupėje. Gerbiame jo sprendimą tęsti karjerą už įmonės ribų ir linkime sėkmės naujame kelyje. – sakė „Novaturo“ vadovas Kristijonas Kaikaris. – Šiuo metu vykdome naujojo finansų vadovo paieškas, kuris dirbs įmonių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje mastu. Siekiame turėti profesionalių ir ambicingų vadovų komandą, kuri ir toliau padėtų stiprinti bendrovės lyderystę bei pozicijas dinamiškoje rinkoje“. 

Kol bus vykdoma atranka, finansų vadovo funkcijas laikinai perims bendrovės vyriausioji finansų kontrolierė Auksė Kriaučiūnaitė, sukaupusi tarptautinę patirtį finansinės apskaitos ir atskaitomybės, mokesčių konsultavimo ir kitose finansų valdymo srityse.

Apie įmonę  
„Novaturo“ grupė yra didžiausias ir vienintelis užsakomųjų skrydžių vietinio kapitalo kelionių organizatorius Baltijos šalyse, siūlantis vasaros ir žiemos keliones daugiau kaip 30-yje krypčių visame pasaulyje bei daugiau nei 100 pažintinių kelionių maršrutų. Audituotais duomenimis, 2023 m. „Novaturo“ grupė fiksavo 208,3 mln. eurų pajamų ir aptarnavo 259 tūkst. keleivių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje. 

Finansų direktorius
Vaidrius Verikas
+370 646 43758