Suomisen nimitystoimikunnan kokoonpano


Suominen Oyj:n pörssitiedote 3.9.2024 klo 10.00

Suomisen kolme suurinta osakkeenomistajaa Ahlstrom Capital B.V., Etola Group Oy ja Oy Etra Invest Ab ovat nimittäneet osakkeenomistajien nimitystoimikuntaan seuraavat edustajat:

  • Jyrki Vainionpää, toimitusjohtaja, A. Ahlström Oy, Ahlstrom Capital B.V:n edustajana
  • Mikael Etola, toimitusjohtaja, Etola Group Oy, Etola Group Oy:n edustajana
  • Peter Seligson, hallituksen puheenjohtaja, A. Ahlström Oy, Oy Etra Invest Ab:n edustajana

Suomisen hallituksen puheenjohtaja Charles Héaulmé toimii nimitystoimikunnan neljäntenä jäsenenä. Nimeämiseen oikeutetut osakkeenomistajat määräytyivät 2.9.2024 rekisteröityinä olevien omistustietojen perusteella.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta valmistelee hallituksen jäsenten lukumäärään, valintaan ja palkitsemiseen liittyvät ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle. Nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa Suomisen hallitukselle varsinaista yhtiökokousta edeltävän helmikuun 1. päivään mennessä.

SUOMINEN OYJ
Tommi Björnman, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Anni Luoma, Interim Head of Legal, Suominen Oyj, puh. +358 (0)10 214 300

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2023 oli 450,9 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi