FLSmidth styrker Customer Services aktiviteter i Australien


PRESSEMEDDELELSE

FLSmidth har i dag indgået aftale om køb af de to australske servicefirmaer MIE Enterprises Pty Ltd. og Mayer Bulk Pty Ltd. Parterne er enige om ikke at offentliggøre værdien af handlerne.

De to tilkøbte firmaer supplerer FLSmidths regionale Customer Services aktiviteter og tilfører dem en højt kvalificeret medarbejderstab og komplette servicefunktioner. De to servicefirmaers vigtigste markeder er i dag mineindustrien i Australien og Sydøstasien.

De serviceløsninger, der tilbydes af MIE Enterprises Pty Ltd. og Mayer Bulk Pty Ltd., omfatter konstruktion, opstart, vedligeholdelse og reparation. MIE Enterprises Pty Ltd. leverer højt specialiserede og komplekse tekniske løsninger inden for maskinservice, medens Mayer Bulk Pty Ltd. har specialiseret sig i design af mobile maskiner, kraner og konstruktioner til råmaterialehåndtering.

"Sammen med vores nuværende organisation og nylige tilkøb af australske Ludowici vil disse akkvisitioner sætte yderligere gang i udviklingen af FLSmidths regionale aktiviteter inden for Customer Services, som nu frembyder en enestående kombination af servicefaciliteter og kompetencer - der gør FLSmidth til en af de stærkeste serviceleverandører i Australien, samtidig med at de gør det muligt gennem FLSmidths globale tilstedeværelse at udbrede den nye tilkøbte ekspertviden til andre markeder, hvor koncernen er aktiv," udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.

MIE Enterprises Pty Ltd. blev etableret i 2003. I 2011 overtog virksomheden aktiemajoriteten i Mayer Bulk Pty Ltd. for at kunne tilbyde sine kunder et komplet sortiment af serviceløsninger. De to firmaer beskæftiger tilsammen cirka 200 fuldtidsmedarbejdere inden for service og konstruktion, inklusive en ingeniørstab på 20 personer, og de har hovedkontor i henholdsvis Henderson og Sydney i Australien.

              -------------------------------------

Henvendelser om denne meddelelse kan rettes til koncerndirektør Bjarne Moltke Hansen, FLSmidth & Co. A/S på tlf. 36 18 18 00.

For yderligere oplysninger om FLSmidth henvises til www.flsmidth.com.

Med venlig hilsen

Pernille Friis Andersen
Corporate Communications & Investor Relations


Pièces jointes

Link til PDF-version