Agricon Global Corporation annoncerer overtegnelser på privat placering


LEHI, UT--(Marketwire - Nov 9, 2012) - Agricon Global Corporation (Agricon) (OTCBB: AGRC) meddelte i dag sin accept af en yderligere overtegnelse på $ 500.000 for sit private placeringsudbud af fælles lager. Tidligere havde selskabet rejst i alt $ 610.000, ved at udstede 1.220.000 aktier til samme pris på 50 cent per aktie. Selskabet havde et krav om at rejse et minimum på $ 600.000 som en del af sin overtagelse af Canola Property Ghana Limited, en transaktion, der blev afsluttet den 31. marts 2012 og mødte dette krav, da det lukkede de oprindelige $ 610.000. Denne transaktion bringer det samlede beløb op på $ 1.110.000 for udstedelse af 2.220.000 aktier i det private placeringstilbud.

Bob Bench, Direktør hos Agricon, udtalte: "Denne ekstra kapital vil give os mulighed for straks at udføre de første 8.000 hektar leasing, af tre langsigtede lejekontrakter (50 år), som tilsammen har over 30.000 hektar landbrugsjord i Ghana, Vestafrika. Dette vil også give os mulighed for at begynde at rydde jorden som forberedelse til udplantning."

James Jensen, Bestyrelsesformand, tilføjede: "Vi er opmuntret med den betydelige globale investorinteresse for vores projekt i Ghana. Selskabet vil nu begynde sin næste kapitalforhøjelse på op til $10.000.000 for udstyr, faciliteter og drift af farmen."

Om Agricon Global Corporation
Agricon er en mindre, udviklingsrapporterende, offentlig virksomhed, der for nylig erhvervede 100 % interesse i CPGL, der er baseret i Ghana i Vestafrika. Agricon har placeret mere end 30.000 hektar landbrugsjord, med muligheder for at fordoble arealet; som de foreslår at lease til dyrkning og høste med flere rotationsafgrøder, herunder majs, solsikker, soja og raps.

Fremadrettede Udsagn
Udsagn om det forventede tidspunkt, og alle andre udsagn i denne pressemeddelelse, bortset fra historiske fakta, er fremadrettede udsagn. Læserne advares om ikke at lægge for stor vægt på disse fremadrettede udsagn, der kun er baseret på nuværende forventninger og involverer en række antagelser, risici og usikkerhed, som kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de forventede. En række af de spørgsmål, der er diskuteret heri, beskæftiger sig med potentielle fremtidige situationer og udvikling, som måske eller måske ikke slår igennem. Denne pressemeddelelse udsendes i dag og medmindre, det er påkrævet ved lov, fralægger vi os enhver forpligtelse til at opdatere oplysningerne heri.

PacificWave Partners Limited, selskabets finansielle konsulentfirma, assisterede Agricon i både købet af CPGL og introduktioner til kapital og lånefinansiering.

Contact Information:



Agricon Global Corporation
Robyn Farnsworth
801-592-3000
robyn@agriconglobal.com
bbench@agriconglobal.com