Coloplast leverer et kvartalsregnskab på linje med forventningerne


I de første ni måneder af regnskabsåret 2014/2015 leverede Coloplast en organisk vækst på 7%, og en stigning i omsætningen i danske kroner på 12% til 10.288 mio. kr.

Driftsresultatet før særlige poster (EBIT før særlige poster) steg 8% og udgjorde 3.286 mio. kr., mens overskudsgraden før særlige poster (EBIT-marginen før særlige poster) blev 32% mod 33% i samme periode sidste år.

Coloplast leverer fortsat vækst i alle forretningsområder og på alle markeder. Den organiske salgsudvikling i forretningsområderne i årets første ni måneder var henholdsvis 6% i Stomi, 7% i Kontinens, 5% i Urologi og 9% for Hud- og Sårpleje. Coloplasts europæiske forretning voksede i samme periode med 5%, mens væksten på andre etablerede markeder var på 5% og 20% på øvrige markeder.

”Vi kan præsentere et regnskab, som lever op til de justerede forventninger, som vi offentliggjorde i juni – og med 7% organisk vækst i både kvartalet og perioden er det et tilfredsstillende resultat” siger administrerende direktør i Coloplast Lars Rasmussen.

”Vi kan fortsat fremvise en vækst på linje med eller over markedet i alle vores fire forretningsområder og har bevaret et solidt momentum på tværs af forretningen. Vores Hud- og sårpleje forretning fortsætter med at levere overbevisende vækstrater og på det vigtige europæiske marked har et stort marked som Frankrig positiv udvikling” fortsætter Lars Rasmussen. ”Derudover fortsætter nye produkter som Sensura Mio og Biatain Silicone med at bidrage væsentligt til væksten”.

På baggrund af kvartalsregnskabet forventer Coloplast fortsat en organisk omsætningsvækst på omkring 7% og omkring 12% i danske kroner for finansåret 2014/2015. Der forventes fortsat en EBIT margin på omkring 32% i faste valutakurser og i danske kroner.

For yderligere oplysninger se kvartalsregnskabet her.


www.coloplast.com

  

PRESSEKONTAKT
Simon Mehl Augustesen

Senior Manager, Media Relations
+45 4911 3488
dksia@coloplast.com

INVESTOR RELATIONS
Ian Christensen
Vice President, Investor Relations
+45 4911 1301
dkisec@coloplast.com


Pièces jointes

Pressemeddelelse Q3_201415.pdf