Coloplast opnår gennembrud for kontinensforretningen i Japan


De japanske sundhedsmyndigheder har valgt at forbedre tilskudsordningerne for intermitterende katetre. Det betyder et gennembrud på det japanske marked for Coloplast, der får lettere ved at tilbyde de nyeste og bedste katetre til japanere, der lever med inkontinens.

- Vi har allerede en solid markedsandel inden for stomi på det japanske marked. Med de nye regler får vi en interessant kommerciel mulighed inden for kontinens, og den vil vi naturligvis udnytte, siger Lars Rasmussen, adm. direktør i Coloplast.

Coloplast har haft datterselskab i Japan i 28 år, og Lars Rasmussen ser et stort vækstpotentiale i landet fremadrettet.

- Der er tæt på 100.000 japanere, der lever med inkontinens og som bruger katetre – og de får nu adgang til bedre og mere moderne produkter. Det er meget positivt, siger Lars Rasmussen.

Japan har generelt et avanceret og moderne sundhedssystem, og med de forbedrede ordninger stiger tilskuddet per kateterbruger per måned med mere end 50 procent.

Det betyder bedre adgang til mere tidssvarende produkter og er et resultat af, at Coloplast blandt andet har bidraget med sundhedsøkonomisk data til de japanske sundhedsmyndigheder.

Coloplasts produkter sælges i mere end 130 lande, og Japan er et vigtigt marked i virksomhedens fremtidige vækstplan.

Kontakt

Media Relations
Maria Lindeberg
Senior Manager, Media Relations
Tlf: +45 49113095
dkmalg@coloplast.com 

Investor Relations
Ian S.E. Christensen
Vice President, Investor Relations
tel. +45 4911 1800/+45 4911 1301
email: dkisec@coloplast.com


  


Pièces jointes

Coloplast opnår gennembrud for kontinensforretningen i Japan, pressemeddelelse 09.03.2016.pdf