2. kvartal 2016: Rekordresultat i Jobindex


  • Jobindex leverer det flotteste kvartalsresultat i firmaets historie med en omsætning på 76 mio. kr. og et driftsresultat på 27 mio. kr.
  • Jobindex-koncernen når ud til over 1 million danskere hver måned
  • Brexit synes ikke at påvirke virksomhedernes interesse for at ansætte   

Jobindex har udsendt sin kvartalsrapport for 2. kvartal, og dermed også nøgletal for første halvår.

I første halvdel af 2016 omsatte koncernen for 143 mio. kr. - 11% mere end 1. halvår 2015. Driftsresultatet før renter og skat blev 41 mio. kr. - 2% mere end i 2015.

2. kvartal blev virksomhedens hidtil bedste med 76 mio. kr. i nettoomsætning og 27 mio. kr. i driftsresultat før renter og skat.

Stor rækkevidde
Danske Medier Research er kommet med nye trafiktal fra Gallup, der viser at Jobindex-koncernen når ud til over 1 mio. danskere hver måned. Koncernen omfatter udover Jobindex også Computerworld, it-jobbank og StepStone samt Jobbsafari i Sverige og Norge, og beskæftiger samlet over 200 medarbejdere.

Brexit truer ikke virksomhederne
Jobindex holder meget nøje med, om den kommende britiske udmeldelse af EU slår igennem på virksomhedernes lyst til at ansætte:

"Umiddelbart ser det ikke ud til, at det er tilfældet," siger Kaare Danielsen, der ligesom andre fulgte afstemningen i slutningen af juni: "Det er selvfølgeligt for tidligt at udtale sig om langsigtede effekter, men vi følger udviklingen uge for uge, og indtil videre er der ikke noget der tyder på, at virksomhederne tøver eller holder tilbage med ansættelser," slutter han.

Uændrede forventninger
Jobindex forventer fortsat en omsætning på 275 mio kr. i 2016 med et driftsresultat før renter og skat i niveauet 60 mio. kr.

         Adm. direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 38323360, mail: investor@jobindex.dk
         Godkendt rådgiver Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International K/S, tlf: 70225033


Pièces jointes

Kvartalsrapport 2. kvartal 2016 v2.pdf