Coloplast lancerer fleksibelt kateter som led i vækstplan


Coloplast sender nyt fleksibelt kateter til mænd på gaden fra oktober. Med lanceringen får Coloplast en komplet portefølje af katetre til alle slags brugere.

Fra oktober begynder Coloplast udrulningen af et nyt fleksibelt kateter til mænd.

Katetret, der bliver lanceret på selskabets hovedmarkeder fra oktober, er seneste innovationsskud på stammen fra Coloplast, der vil vokse mere end det generelle marked, når det gælder Kontinens-forretningen.

I dag vokser det globale kontinensmarked 5-6 procent om året, og det vil Coloplast slå ved hjælp af nye produkter som SpeediCath Flex.

- Vi har en ambitiøs plan om fortsat at tage markedsandele, og det kan vi med innovative produkter som SpeediCath Flex, der er diskret, hygiejnisk og nemt at bruge, siger Kristian Villumsen, der er direktør for Coloplasts kroniske forretning, herunder Kontinens-divisionen.

Det nye kateter er en del af SpeediCath-serien af katetre til mænd og som fås i kompakte såvel som traditionelle størrelser.

- Med endnu et kateter i kataloget, kan vi gøre livet lettere for endnu flere brugere, siger Kristian Villumsen.

Kontinens-forretningen er Coloplasts næststørste forretningsområde og udgør ca. 35 procent af omsætningen. Derudover sælger Coloplast produkter inden for Stomi, Hud-og Sårpleje og Urologi. 

 

Fakta

  • SpeediCath Flex lanceres i alle hovedmarkeder i løbet af 2016/2017.
  • Katetret adskiller sig ved den fleksible spids og såkaldte dry sleeve – en slags beskyttelsesfilm der gør katetret let at indføre.

Læs mere: Coloplast.com/speedicath-Flex

         Kontakt:
         Maria Lindeberg
         Pressechef
         + 45 49 11 30 95
         dkmalg@coloplast.com

SpeediCath Flex-katetret, PR-foto

Pièces jointes

Sept 2016 Pressemeddelelse Speedicath Flex Coloplast.pdf