Coloplast lancerer nye silikonebandager som del af vækstambition


Med lanceringen af en ny serie silikonebandager, rykker Coloplast et skridt tættere på fordoblingen af Sårplejeforretningen, som er målet for 2020/21. Den nye serie bandager bliver sendt på gaden fra december og bliver lanceret i alle hovedmarkeder i løbet af 2016/17.

Coloplasts Biatain Silicone-portefølje bliver udvidet med i alt otte bandager under navnet Sizes & Shapes. Bandagerne, der bruges til at behandle kroniske sår, er formet, så de passer til hælen, i knæhasen og på nakken eller skulderen, hvor det kan være svært at forbinde korrekt.

Ifølge direktør for Coloplasts Sårplejeforretning Nicolai Buhl spiller innovative produkter som Sizes & Shapes-bandagerne en vigtig rolle i Coloplasts vækstplaner.

- Vores nye bandager giver konkurrenterne kamp til stregen og giver brugerne det, de ønsker sig, nemlig bandager, der følger kroppens naturlige form. Bandagerne, der er udviklet af sundhedspersonalet og formgivet af brugerne, vil utvivlsomt styrke vores position på det globale sårmarked, fordi vi nu får en komplet serie til mange forskellige slags sår, siger Nicolai Buhl.

Coloplast sårplejeforretning sidder i dag på 5-10 procent af verdensmarkedet, og ambitionen er at nå 10-15 procent i regnskabsåret 2020/2021.

 

Fakta

  • Det globale sårplejemarked er anslået til 16-17 mia. kroner og vokser 3-5 procent om året.
  • Coloplast har en markedsandel på 5-10 procent på verdensplan.
  • Den nye serie er en videreudvikling af den eksisterende Biatain Silicone-portefølje.

 

Følg os på Facebook.com/ColoplastWoundCare og Linkedin.com/company/coloplast

Læs mere Coloplast.com/products/wound/biatain-silicone--fewer-days-with-wounds/

         Kontakt:
         
         Maria Lindeberg
         
         Pressechef
         
         + 45 49 11 30 95
         
         dkmalg@coloplast.com

Biatain Silicone sizes & shapes-serien

Pièces jointes

Pressemeddelelse Coloplast 26. sept. 2016 - Biatain Silicone Sizes and Shapes.pdf