THE INTERNET OF CARS V.O.F. IS VOORNEMENS OM VANDAAG EEN CONCEPT BIEDINGSBERICHT IN TE DIENEN BIJ DE AFM


 

Dit is een gezamenlijk persbericht van DOCDATA N.V. enerzijds en The Internet of Cars V.O.F. ('TIOC'), vertegenwoordigd door Loca Holding B.V. en Morgen Beheer B.V., anderzijds, ingevolge artikel 7 lid 1 van het Besluit openbare biedingen Wft ('Bob') in verband met het voorgenomen openbare bod door TIOC op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van DOCDATA N.V. Deze mededeling en de daaraan gerelateerde documentatie zijn geen aanbod, of een uitnodiging voor het doen van een aanbod, om aandelen DOCDATA N.V. te kopen of hier op in te schrijven. Een openbaar bod zal slechts worden uitgebracht door middel van een goedgekeurd biedingsbericht

INDIENING CONCEPT BIEDINGSBERICHT

Met verwijzing naar het door TIOC en DOCDATA N.V. gezamenlijk uitgebrachte persbericht van 14 oktober jongstleden, kondigt TIOC hierbij haar voornemen aan om later vandaag een concept biedingsbericht in te dienen ter goedkeuring bij de Autoriteit Financiële Markten in verband met het door haar voorgenomen openbare bod op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het kapitaal van DOCDATA N.V.

Klik op onderstaande link voor het volledige gezamenlijke persbericht.

------------------------------------------

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat na de in december 2015 afgeronde verkoop van de twee volledig autonome "lines of business" Docdata en IAI uitsluitend nog uit de vennootschap DOCDATA N.V. zelf.

Waalwijk, Nederland, 19 oktober 2016

Verdere informatie:       DOCDATA N.V., M.E.T. Verstraeten, CFO, Tel. (0416)631100
Corporate website:       www.docdatanv.com

Verdere informatie:       The Internet of Cars V.O.F., G.J. van Lookeren Campagne, Tel. (06)22186209


Pièces jointes

Persbericht 19 oktober 2016