Coloplast når milepæl i Sydkorea


Den sydkoreanske regering udvider støtten til landets kateterbrugere fra nytår, hvilket markerer et gennembrud for Coloplasts kontinensforretning i landet.

Tusindvis af sydkoreanere med eksempelvis rygmarvsskade, multipel sklerose eller Parkinsons sygdom får fra nytår mulighed for at vælge bedre og mere moderne katetre. Det sker efter, at den offentlige støtte i landet er udvidet, og det er godt nyt for Coloplast, der vil vokse mere end markedet inden for forretningsområdet Kontinens.

Anslået 25.000 sydkoreanere, der har brug for hjælp til at tømme blæren, er omfattet af den offentlige tilskudsordning i Sydkorea og får fremover mulighed for at vælge moderne katetre. Ifølge Coloplasts administrerende direktør Lars Rasmussen betyder støtten bedre vækstmuligheder i landet fremadrettet.

- Det er gode nyheder for Coloplast i Sydkorea og for de brugere, der nu får en lettere hverdag med moderne katetre, så de kan leve det liv, de gerne vil, siger Lars Rasmussen, adm. direktør for Coloplast.

Tidligere har Sydkorea alene ydet tilskud til en begrænset gruppe brugere, men med udvidelsen får alle kateterbrugere, der er omfattet af den offentlige sygesikring, adgang til bedre produkter.

Kontinensforretningen er Coloplasts næststørste forretningsområde og udgør ca. 35 procent af omsætningen. Derudover sælger Coloplast produkter inden for Stomi, Hud-og Sårpleje og Urologi. Coloplast omsatte sidste år for 14,7 mia. kroner.

Fakta:

  • Det nye tilskud gælder personer med behov for hjælp til at tømme blæren pga. erhvervede handicap og som er tilmeldt den offentlige sygesikring i Sydkorea. Tidligere var udelukkende patienter med rygmarvsbrok omfattet.
  • Støtten betyder, at livskvaliteten stiger for brugerne. I stedet for at skulle genbruge deres katetre, får de nu muligheden for at bruge et nyt hver gang, de skal tømme blæren.
     
  • Det nye tilskud træder i kraft 1. januar 2017.
     
  • Coloplast er repræsenteret i over 130 lande på verdensplan og har ca. 10.000 ansatte.

         Kontakt:
         
         Maria Lindeberg, Senior Media Relations Manager
         
         Tel: + 45 49 11 30 95
         
         dkmalg@coloplast.com


Pièces jointes

Coloplast når milepæl i Sydkorea 29-11-2016.pdf