ABN AMRO persbericht: ABN AMRO publiceert jaarverslag 2016


ABN AMRO publiceert jaarverslag 2016

Vandaag publiceert ABN AMRO de jaarverslagen over 2016 van ABN AMRO Group N.V. en ABN AMRO Bank N.V. Door financiële en niet-financiële informatie in samenhang te presenteren geven we stakeholders een integraal beeld van onze resultaten.

Kees van Dijkhuizen, CEO van ABN AMRO Group: "Het creëren van waarde voor al onze stakeholders gaat over meer dan alleen onze financiële resultaten. Wij passen onze strategie, dienstverlening en organisatie naar de toekomst aan, in continue dialoog met onze stakeholders over wat hen drijft en wat zij verwachten. In het geïntegreerde jaarverslag geven wij hierover een breed inzicht."

ABN AMRO heeft in 2016 solide resultaten neergezet met en voor haar klanten en andere stakeholders. Zo introduceerden we hypotheekadvies op zondag en sinds september via de webcam ook in gebarentaal. We hebben onze mobiele dienstverlening verder uitgebreid met beleggen via mobiel en Tikkie. In juni openden we innovatiecentrum Econic, waar Fintech bedrijven samen met medewerkers van de bank ideeën ontwikkelen en testen. Het resultaat van ons duurzaamheidsbeleid en de impact van onze activiteiten zagen we o.a. terug in een score van 87 punten op de Dow Jones Sustainability Index ranglijst. Enkele van deze voorbeelden lichten wij toe in een speciale bijlage bij het jaarverslag en in een serie korte filmpjes.

Het jaarverslag, de bijlage en de filmpjes zijn beschikbaar op de website van ABN AMRO

ABN AMRO Press Office                                                  ABN AMRO Investor Relations
pressrelations@nl.abnamro.com                                         investorrelations@nl.abnamro.com
+31 20 6288900                                                                   +31 20 6282282


Pièces jointes

ABN AMRO publiceert jaarverslag 2016