ELKO Grupa maina vizuālo identitāti

ELKO Grupa zīmola izmaiņas iezīmē jaunu posmu IT produktu izplatītāja attīstībā

Rīga, 2017-05-15 11:17 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Šodienas tehnoloģiju iespējas ir mainījušas mūsu ikdienu tik ļoti, ka produktu ceļš pie klienta prasa jaunu pieeju un attieksmi. ELKO Grupa – IT produktu un risinājumu izplatītājs, kurš iesaistīts jauno tehnoloģiju ieviešanā, veicina šīs pārmaiņas, būdams par tiltu starp Rietumu un Austrumu piegādātājiem un tirgiem 24 valstīs.

“Nepieciešamība veicināt zināšanu un tehnoloģiju apmaiņu ir kļuvusi izšķirīga. Šai apmaiņai jānotiek abos virzienos: no ražotājiem pie partneriem, no tirgus pie ražotājiem. Mēs uzskatām, ka mūsu nākotnes panākumi, kā uzņēmumam, ir atkarīgi no mūsu komandas vēlmes nepārtraukti mācīties un attīstīties un spējas efektīvi nodot zināšanas visos piegādes ķēdes posmos. Mūsu jaunais logo un stāsts, kas aiz tā stāv, ir pirmā redzamā liecība tam, kā ELKO Grupa iet kopsolī ar nozares attīstību un mainās, uzlabojot efektivitāti un nodrošinot ilgtspējīgu attīstību," saka Svens Dinsdorfs, ELKO Grupa direktors.

Jauna vizuālā identitāte

Jaunā ELKO Grupa zīmola identitāte atspoguļo izplatītāja lomu – apvienot tirgus, piegādātāju un pārdošanas kanāla uzkrātās zināšanas un pieredzi, un padarīt to viegli pieejamu visiem sadarbības partneriem.

ELKO logo sastāv no teksta “ELKO” ar iekļautu grafisko zīmi “<”. Grafiskā zīme simbolizē punktu, kur sākas produktu un pakalpojumu dažādība, kā arī plašu redzesloku, kas ir priekšnosacījums spējai apvienot partneru zināšanas un izprast klientu vajadzības.

“Ir divi iemesli, kāpēc mainām identitāti. Pirmkārt, vizuālajai valodai jāatbalsta uzņēmuma vīzija un pozicionējums. Jaunais logo ir papildus impulss, lai veicinātu tās izmaiņas, kas uzņēmumā jau notiek. Otrkārt, mūsu mērķis ir vienots zīmols – viens stāsts un pieredze visās valstīs, kurās darbojamies,” skaidrojot zīmola politiku, stāsta Inese Kalveite, ELKO Grupa mārketinga un komunikācijas direktore.

Līdz ar jaunas zīmola identitātes ieviešanu, ELKO Grupa atklāj jaunu korporatīvo mājaslapu ar domēna vārdu – elkogroup.com. Lokālās mājaslapas tiks nomainītas līdz maija beigām.

Pilna ELKO zīmola identitātes maiņa tiks paveikta trīs mēnešu laikā.

Par ELKO Grupa:

AS ELKO Grupa ir viens no lielākajiem IT produktu un risinājumu izplatītājiem, pārstāvot 160 IT ražotājus, piedāvā plašu produktu klāstu un sniedz pakalpojumus vairāk nekā 7 000 mazumtirgotājiem, vietējiem datoru ražotājiem, sistēmu integratoriem un dažādu nozaru uzņēmumiem 24 valstīs Eiropā un Centrālajā Āzijā. Koncerna apgrozījums 2016. gadā sasniedza 1 460 milj. ASV dolāru.

www.elkogroup.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elko-group