Reorganizācijas procedūras pabeigšana Baltic RE Group AS meitas sabiedrībās

AS Baltic RE Group informē, ka 2017. gada 9. augustā tika saņemts pozitīvs lēmums no Latvijas Republikas Uzņēmumu Reģistra par 100% kontrolētas Itāļu sabiedrības Baltic Re S.p.a. reorganizāciju ar tās meitas sabiedrību Skunu 19 SIA, tādejādi pabeidzot visas nepieciešamās procedūras un formalitātes, ko nosaka Latvijas likumdošana. Reorganizācijas rezultātā ieguvusī sabiedrība būs Baltic RE Group AS meitas uzņēmums SIA Skunu 19. Sakarā ar to, ka Baltic RE Group AS pilnībā pieder abas reorganizācijas procesā iesaistītās sabiedrības, reorganizācija nav veicinājusi Baltic RE Group AS finansiālās vai kapitālās samazināšanās efektu. Reorganizācijas process ir kā nākošais solis paziņotajā Baltic RE Group koncerna struktūras vienkāršošanas procesā, tādejādi veicinot operatīvās un finansiālās efektivitātes uzlabošanu.

Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona