Valberedning inför årsstämma 2018


Hexatronic Group AB (publ)
556168-6360

Pressmeddelande 17 oktober 2017

Valberedning inför årsstämma 2018

Till ledamöter i Hexatronic Groups valberedning har utsetts:

  • Anders Persson, i egenskap av styrelseordförande i Hexatronic Group
  • Henri Österlund, representerar Accendo Capital
  • Göran Nordlund, representerar sig själv
  • Jonas Nordlund, representerar sig själv
  • Erik Selin, representerar Chirp AB

Henri Österlund valdes till ordförande i valberedningen.

Valberedningen har utsetts i enlighet med den instruktion som fastställdes vid årsstämman 2016. Valberedningen representerar tillsammans ca 31,6 procent av röstetalet för samtliga röstberättigade aktier i bolaget. Valberedningens förslag kommer att presenteras i kallelsen till årsstämman 2018 samt på bolagets hemsida, www.hexatronicgroup.com.

Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen inför årsstämman 2018 kan göra detta genom e-post till lennart.sparud@hexatronic.se (rubricera "Till Valberedningen").

Göteborg 17 oktober 2017

Vid eventuella frågor kontakta

Anders Persson

Styrelseordförande Hexatronic Group AB (publ)

Tel: 070-269 08 90

Hexatronic Group AB (publ) är en koncern som utvecklar, marknadsför och levererar produkter, komponenter och systemlösningar med huvudsaklig fokus på den fiberoptiska marknaden. Hexatronic erbjuder ett brett sortiment av innovativa system- och produktlösningar för infrastruktur inom främst passiv fiberoptik med globala varumärken som Ribbonet®, Micronet(TM), Drytech(TM), Lightmate®, FibreHub(TM), Matrix, DCIO(TM), Basic Broadband(TM) och Wistom®. Hexatronic har sitt säte i Göteborg, Sverige och har bolag i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Kina och USA. Koncernen är listad på Nasdaq Stockholm under tickern HTRO. För mer information, se www.hexatronicgroup.com.


Pièces jointes

Valberedning inför årsstämma 2018