3. kvartal 2017: For første gang siden krisen: 10.000 nye jobannoncer efter funktionærer til den private sektor


  • Ikke siden 2008 har der været slået så mange nye job op på internettet, viser tal fra Jobindex
  • Væksten gælder også timelønnede og offentligt ansatte, der slår ’efter-krise-rekorden’
  • Jobindex-koncernen fastholder forventningerne til 2017 i sin kvartalsmeddelelse

Jobindex-koncernen fortsætter sin faste kurs i 3. kvartal med en nettoomsætning på 68 mio. kr. og et flot overskud på 22 mio. kr. før skat – ikke mindst baseret på fortsat pæn vækst i antallet af job, der slås op på internettet:

”23.500 nye jobannoncer blev der alt i alt lagt på nettet i oktober på Jobindex og de andre jobportaler,” siger Kaare Danielsen, direktør for Jobindex: – ”Det er rigtigt mange, og vi skal tilbage til september 2008 for at finde et tilsvarende antal nye annoncer,” fortæller han om jobtallene fra Dansk Jobindex, der netop er udgivet i samarbejde med Dansk Erhverv. De viser, at ikke kun funktionærer i den private sektor, men også timelønnede og offentligt ansatte, i oktober sætter nye rekorder for antal nye jobannoncer på internettet efter finanskrisen.

Fortsat stigende beskæftigelse

”Der er grund til at forvente fortsat stigende beskæftigelse,” siger Kaare Danielsen, og det smitter af på Jobindex: – ”Når virksomhederne får sværere ved at skaffe kvalificerede medarbejdere, er de villige til at investere mere i rekruttering af de helt de rigtige kandidater,” slutter han.

Jobindex fastholder forventninger

For Jobindex betyder det, at koncernen forventer at væksten fra de første 3 kvartaler vil fortsætte. Jobindex forventer derfor fortsat en omsætning på 300 mio. kr. og et resultat før renter og skat på 90 mio. kr. i 2017.

         Adm. direktør Kaare Danielsen, Jobindex A/S, tlf: 38323360, mail: investor@jobindex.dk
         Godkendt rådgiver Jakob Tolstrup Kristensen, Clearwater International K/S, tlf: 70225033


Pièces jointes

Kvartalsrapport 3. kvartal 2017 v2.pdf