Containerships Oyj on hakenut yhtiön liikkeeseenlaskeman joukkovelkakirjalainan listalleottoa Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle


Containerships Oyj on hakenut yhtiön liikkeeseenlaskeman joukkovelkakirjalainan listalleottoa Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle

CONTAINERSHIPS OYJ, PÖRSSITIEDOTE 15.1.2018 klo 20.30 EET

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAAN TAI OSITTAIN SUORAAN TAI VÄLILLISESTI MISSÄÄN MAASSA, JOSSA JULKAISEMINEN TAI LEVITTÄMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Containerships Oyj on tänään jättänyt hakemuksen Nasdaq Helsinki Oy:lle ("Helsingin Pörssi") yhtiön liikkeeseenlaskeman joukkovelkakirjalainan ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi Helsingin Pörssin pörssilistalle. Ensimmäinen arvioitu kaupankäyntipäivä Helsingin Pörssissä on 18.1.2018 kaupankäyntitunnuksella "CONJVAIH21".


Lisätietoja:

CONTAINERSHIPS OYJ

Kari-Pekka Laaksonen, toimitusjohtaja
Puhelin: 020-744 1364
Sähköposti: kari-pekka.laaksonen@containerships.fi



JAKELU:


Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.containershipsgroup.com/investors

Tiedot ovat luonteeltaan sellaisia, joita Containerships Oyj julkistaa EU:n markkinoiden väärinkäyttösasetuksen ja kaupankäynnin rahoitusvälineiden kauppaa koskevan lain (748/2012, sellaisena kuin se on muutettuna) mukaisesti. Tietoja jaettiin julkistamista varten yllä mainitun yhteyshenkilön kautta 20.30 EET:ssä 15. tammikuuta 2018.

Tämä pörssitiedote ei ole tarjous myydä eikä ostaa mitään Containerships Oyj:n joukkovelkakirjalainoja tai muita arvopapereita. Tässä pörssitiedotteessa olevat lausunnot, jotka eivät ole historiallisia tosiasioita, voivat olla ennakoivia lausuntoja. Näihin tulevaisuuteen liittyviin lausuntoihin liittyy riskejä ja epävarmuustekijöitä, jotka saattavat aiheuttaa lopputuloksen muodostuvan olennaisesti erilaiseksi. Containerships Oyj ei ole velvollinen tarkistamaan tai päivittämään tulevaisuutta koskevia lausuntoja, ellei sitä edellytetä sovellettavien arvopaperilakien nojalla.

Containerships Oyj

Containerships Oyj on täyden palvelun logistiikkayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisen ja nopean

konttiliikenteen Itämeren, Pohjanmeren ja Välimeren alueilla. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen valikoiman erilaisia

kontteja ja kuljetusmuotoja, joiden avulla yhtiö pystyy ratkaisemaan asiakkaidensa logistiikkatarpeet

kokonaisvaltaisesti. Lisätietoja www.containershipsgroup.com.