OMSTRUKTURERING AF RUTENETVÆRK I MIDDELHAVET – KORRIGERET DANSK VERSION


INVESTOR NEWS NO. 29
 

DFDS’ rutenet i Middelhavet er i ​​2019 blevet udvidet for at håndtere yderligere fragtmængder.

Fra begyndelsen af ​​2019 øgedes mængderne mellem Istanbul og Trieste med ca. 30%, hvilket krævede indsættelse af yderligere fragtfærger samt tilføjelse af en ekstra anløbshavn i Yalova i den sydlige del af Istanbul.

I juli 2019 åbnedes en ny rute mellem Istanbul og Sète i det sydlige Frankrig i tillæg til den eksisterende rute mellem Istanbul og Toulon.  

For yderligere at tilpasse rutenettet til kundernes behov er der nu implementeret flere ændringer.

De to ruter mellem Istanbul og det sydlige Frankrig, der anløber henholdsvis Toulon og Sète, er nu samlet til en rute, Istanbul(Yalova)-Sète. Sète tilbyder intermodale forbindelser, ligger tæt på den spanske grænse, og tilbyder faciliteter til køletransporter.

Der vil fremover være tre ugentlige sejladser til og fra Sète, hvor ankomst- og afgangstider tilpasses jernbaneforbindelserne.

Desværre vil ophør af sejlads til Toulon påvirke beskæftigelsen i havnen.

I Istanbul er rutestrukturen blevet forenklet for at reducere driftskompleksiteten. Alle sejladser til Frankrig fra Istanbul, der tidligere afgik fra to havne, afgår nu kun fra Yalova. Derudover afgår der to ugentlige sejladser til Trieste fra Yalova. Alle andre sejladser mellem Istanbul og Trieste afgår fra terminalerne i Pendik og Ambarli.

Nedlæggelsen af sejladser til Toulon medfører en engangsomkostning, der vil blive rapporteret under Særlige poster i rapporten for 4. kvartal 2019.


Kontakt

Torben Carlsen, CEO +45 33 42 32 01

Søren Brøndholt Nielsen, IR +45 33 42 33 59

Gert Jakobsen, Communications +45 33 42 32 97


This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 the Norwegian Securities Trading Act

Vedhæftet fil


Pièces jointes

DK_OMX_NO_29_01_10_2019_OMSTRUKTURERING_AF_RUTENETVÆRK_I_MIDDELHAVET_Korrigeret_dansk_version